Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Vegyél inkább egy ilyen M155-öst, nekem nagyon bejött (csak 7 g!):
-
Puma K
nagyúr
válasz
Blindmouse #19 üzenetére
Most ne hogy már azt mond, hogy én vagyok a hibás mert a Sennheiser az olcsóbb ársávokban lévő fejhallgatói nem hozzák a márka nevéhez fűződő "legendás" minőséget.
Amúgy meg utánaolvastam itt PH!-n még 2009-ben és akkor áradozott mindenki, hogy így jó meg úgy jó.Miről beszélsz?! Nem is a populáris Skrillex, David Guetta és egyéb retkek által használt fejhallgatót fogom megvásárolni csak mert az látom a nyakukba/fejükön.
Milyen tucc-tucc1 meg 2? A DJ-k otthon is használnak fülest és nem meglepő módon nekik is fontos a minőség. Az egy dolog, hogy a koncertekre/bulikra mit visznek mert ott a reklám a lényeg, de mikor otthon vannak és csinálnak egy effektet/hangot akkor azt szerintem (legalábbis ahogy én láttam ismerősöknél) fejhallgatón teszik azt és miután meg vannak a hangok mehet a zeneírás amit megint csak először fejhallgatóval csinálnak meg és utána csak hangfalon élvezik a munkájuk gyümölcsét.
Mikor megláttam még pár hónapja egy buszmegállóban a Dr Dre reklámot a fejhallgatóval akkor hangosan felnevettem... Ő volt az egyetlen ember akire a legutoljára gondoltam, hogy ilyen k*rvuláson megy keresztül...
-
kurtuzov
senior tag
Nekem egy Nokia BH-905i headsetem van. Nem vagyok audiofil, nekem ez elegendő ami nyújt. Aktív zajszűrés viszont kiváló. A fő baj, hogy a Skype nem támgatja az A2DP protokollt. Botrány. Tény, ez a Skype fejlesztők hibája. Emiatt kell vennem egy Logitech BT headsetet is ami Skype kompatibilis.
-
moha21
veterán
válasz
Blindmouse #19 üzenetére
"a DJ-k szar füleseket használnak, szóra sem érdemessek." LOL.
a "tuctuc" szinkronba keveréséhez mi köze van a fejhallgatónak?
Egyébként a Dj fülesek nem szarok, hanem másra vannak kitalálva ( flexibilis, szigetel és tud hangerőt ). Igen monitorozni vannak....
Azzal egyetértek, hogy nem ezeken kell zenét hallgatni, de a szartól távol állnak azért.
-
Blindmouse
senior tag
Először is, tudatos vásárlóként utánnaolvasol, hogy mit veszel, másodszor meghallgatod a fejhallgatót mielőtt megveszed...Ugyanis mindenkinek más a füle.
"Az egy normális füles amit a DJ-k is használnak" a DJ-k szar füleseket használnak, szóra sem érdemessek. Egyáltalán nem az a lényeg, hogy zenét hallgassanak, hanem hogy a tuc-tuc1 és a tuctuc2 szinkronba legyen amikor átkeveri.
Ha zenét akarsz hallgatni keress olyat amit zenehallgatásra terveztek, és maradj távol a dj, Dr. Dre, Beats, Panasonic, Sony, noname és hasonló fejhallgatóktól, de a stúdó-monitor-októl is, más okból.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Blindmouse #16 üzenetére
Honnan tudjam ezt a milliószor el lett mondva dolgot? Nem mindenki csak a PH!-n lóg 0-24 és bújja az összes érdeklődésével foglalkozó topikot.
-
Hulk24
senior tag
Van két Sennheiser fülesem, mic-esek! (PC-151, PC-160 SK Gaming) Megvagyok velük elégedve, mondjuk nincs is speckó fülem!
Egy ilyet is kipróbálnék! -
Tibor_560sec
aktív tag
Meg leszek nélküle ...
-
powergoku
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #13 üzenetére
Hát én is.Azért tetszik.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
nincs összefüggés a „népszerű tehetségkutató" műsorral
Itt nyugodtam meg. -
Puma K
nagyúr
Az egy normális füles amit a DJ-k is használnak, egy DJ-nek nem csak a basszus a lényeg, hogy beszakadjon a tüdeje az embereknek a bulin meg a fülhallgató is minél hamarabb menjen tönkre... Sok fülhallgató elvérez a basszusnál mert csak a közép és a magas ami szépen szól bennük. Ez a Technics amit linkeltem viszont mind a 3 tartományban jeleskedik és ezért is kerül annyiba.
Attól még, hogy valaki DJ nem feltétlen csak a tucc-tucc zenét játszik...
-
Puma K
nagyúr
Milyen tucc-tucc?
Ezt kifejthetnéd. Mert nem értem mire gondolsz...
A DJ otthon is használja a fülesét (zeneíráskor, keveréskor) nem csak bulikba ahol dübörögnek a több ezer wattok. Egy elismert DJ szavára többet adok mint egy "hétköznapi halandóéra"...Hasonló méretű és kinézetű fejhallgatója van egy ismerősömnek csak az övé Panasonic. Az általam említett Technics-et már használtam 1 hétig és nekem tökéletes, annál jobb vagy rosszabb nem kell.
-
Puma K
nagyúr
Én sem... azt hittem, hogy jobbak mint a többi azonos árú termék, de nem... HD202-gyel volt problémám.
Most inkább gyűjtök egy drágább, de sok ismerős (köztük nem kevés DJ) által maximális elégedettséggel használt Technics DJ1200-ra.
-
Móci
addikt
"elméletileg a CD minőségű jelfolyam nem igényel nagyobb sávszélességet, mégis olyan hangzásvilágot kapunk, mint kábeles összeköttetés esetén."
Oh wow...
-
banhammer
veterán
Nem vagyok elájulva a Sennheiser fejhallgatóktól.
-
Apika
addikt
Az MM 550-X-es modell nagyon bejön...
-
bedo13
csendes tag
Nekem is teszik
-
erdoke
titán
"az audiokódolási eljárás lassan beépül az új Bluetooth eszközökbe, mely az eddigi átvitelhez képest sokkal jobb hangminőséget biztosít; elméletileg a CD minőségű jelfolyam nem igényel nagyobb sávszélességet, mégis olyan hangzásvilágot kapunk, mint kábeles összeköttetés esetén"
Hát persze. Igazi X-faktor: sok marketing duma, jó nagy felhajtás, feledhető zenei tudás...
Sajnos az árazása el szokott szállni a divatos és "modern" Sennheiser füleseknek, pedig a kisebbet bevállalnám, egyszerre lenne BT sztereó és vezetékes zajcsökkentős darab, tehát kiváltana kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó az apt-X alkalmazásával kívánja drámaian növelni a hangminőséget.
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch 2
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest