Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Én Így csináltam. A notin lőttem le a netet. (Wifit) Bár nekem talán annyival könnyebb dolgom volt h van erre kijelölt manuális kapcsolóm. Ha esetleg Neked nincsen akkor az FN+f**valamennyivel is pillanatok alatt lelőheted a netet. Próbálkozni kell. Ha elkapod a megfelelő időpontot utána már sima ügy.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #238 üzenetére
Nekem T-s L800am van. De a netmegszakítással felmegy rá minden. A gyors javító frissítés dícséretes. De egyébként nagy szégyen amit a MS csinál. Pedig ha versenyben akarnak maradni akkor össze kéne szedniük magukat.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #236 üzenetére
Na látod ezt nem is tudtam. Köszi. Bár gondolom ez is csak net megszakítással megy majd fel.
-
Lei559
tag
válasz
W h o z Z y #234 üzenetére
Szia!
Elméletileg h minden frissítés végigment akkor 7.10.8858.136
-
Lei559
tag
Egyébként magáról a 7.8ról.
Tegnap este óta nyüstölöm megálllás nélkül. És tökéletes.
Sok helyen olvastam még a vásárlás előtt h akik direktbe telepítik a frissítést azok random menükben , alkalmazásokban elég jelentős lassulást éreznek. (mindenki máshol)
Én egyenlőre nem találkoztam ilyen jelenséggel. Bár persze ez a ver. csak egy kis optikai tuningal jár de attól függetlenül hatalmas előrelépést jelenthet. Főleg annak aki sok alkalmazást használ a hétköznapokban.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #225 üzenetére
Persze , ez így logikus. Nekem aktív maradt a wifi. (bár akkor még gyári ver. volt fent talán ezért)
Én csak leírtam h sikerült meglepően hamar mecsinálnom.Remélem segítettem valamit.
Ugye mivel semmi szabályszerűség nincsen ebben a frissítésben. Mert ez a "jókor húzd ki" dolog elég lutri.
-
Lei559
tag
válasz
sz.balazs.95 #223 üzenetére
Nálam bekapcsolva maradt. Attól függetlenül h a repülő mód aktiválva lett. Bár hozzáteszem én teljesen gyári állapotról frissítgettem fel a Lumiát. lehet a 7.8 előtti frissítéssel rendelkező telóknál ez a megszokott mechanizmus.
-
Lei559
tag
Sziasztok!
Én ma vettem egy T-s Lumia 800at.
A Zune nem lát semmi frissítést. Így gondoltam h akkor megpróbálkozok ezzel a megszakításos módszerrel.
Sehogy sem sikerült. Majd utána egy csapásra felment minden.
A következőket tettem:
-Bekapcsoltam a Repülő módot.
-a (telefon) menüben kikapcsoltam a frissítés értesítését , meg még valamit (2 dolog volt ott)
-kikapcsoltam a Telefon Wifijét!!A megszakítást úgy csináltam h lemértem a pontos idejét annak h közölje velem a szokásos üzenetet ami annyi kb h: nem szükséges frissíteni a telefont bla bla..
Szóval megvolt az időtartam éppen előtte szakítottam meg a netet. (0.5 mpvel) És perfektül ment egyből zsinorban 3*
Remélem segítettem valamicskét. Egyébként tökéletesen fut a 7.8 semmi lassulás. Akinek help kell esetleg az írjon nyugodtan privit.
ui:Ismerősöm ugyan így felrakta egyből pedig kb jan 31. óta szenved. (nála a wifi maradt bekapcsolva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Drón topik
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest