Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Sziasztok!
Én ma vettem egy T-s Lumia 800at.
A Zune nem lát semmi frissítést. Így gondoltam h akkor megpróbálkozok ezzel a megszakításos módszerrel.
Sehogy sem sikerült. Majd utána egy csapásra felment minden.
A következőket tettem:
-Bekapcsoltam a Repülő módot.
-a (telefon) menüben kikapcsoltam a frissítés értesítését , meg még valamit (2 dolog volt ott)
-kikapcsoltam a Telefon Wifijét!!A megszakítást úgy csináltam h lemértem a pontos idejét annak h közölje velem a szokásos üzenetet ami annyi kb h: nem szükséges frissíteni a telefont bla bla..
Szóval megvolt az időtartam éppen előtte szakítottam meg a netet. (0.5 mpvel) És perfektül ment egyből zsinorban 3*
Remélem segítettem valamicskét. Egyébként tökéletesen fut a 7.8 semmi lassulás. Akinek help kell esetleg az írjon nyugodtan privit.
ui:Ismerősöm ugyan így felrakta egyből pedig kb jan 31. óta szenved. (nála a wifi maradt bekapcsolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jeorjosz7 károsultjai
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő