Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Értem,hogy elmosódott a határ elég erősen, és nincs definíciója ami elég problémás mert azt nevezel okostelónak, amit akarsz. Nemrég valaki az egyik topikban feltette a fogós kérdést, hogy "A Star 2/3 miért nem okostalefon?" hisz tudja mindazt, amit az okostelefonok. Bármennyire is ment az oltás szerencsétlennek, jogosan mindenbe bele tudott kötni, hogy hát azt tudja a Star is csak máshogy, de tudja. A határt elmosták a butított lekorlátozott okostelefonnak nevezett rendszerek.
Akkor jönnek még a csodás érvek, hogy egy 150e-s telefon ne akadjon, én meg mondom, hogy egy 150e-s telefonnal had küldjek már egy képet/kontaktot/bármit BT-n, ha szeretném...Nézd meg hogy mekkora a difi egy WM 6.5 egy WP7 és egy WP8 között, ha megnézed a 7-esben csak és kizárólag korlátozások vannak, ami az elődben és az utódban sincsenek benne. (Pontosan tisztában vagyok vele miért kerültek bele.) Számomra, az nem okosítás ha egy rendszert lebutítanak...
-
Polllen
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest