Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Apple MacBook
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
pushalias
üzenetére
Kb. 4-esig nem tartottam annak, most már egyre inkább. (Akkor brutálisat bővült az API, azóta gyakorlatilag nem változott, csak cseppenként 1-1 korlátozást feloldanak.) De attól még nem fogja az SW a HW-t teljesen kihasználni és minden lehetőségét. Amíg fel kell törni valamit, hogy teljesen használható legyen addig az nem okos telefon, hanem lebutított, ez igaz az Andoidra is, amit egyes szolgáltatók/gyártók szarrá butítanak. iOS-s JB-vel már azért nevezhetem okostelónak, de WP7-et még mindig nem lehet annyira unlockolni, hogy okostelefon legyen, bár egyre közelebb vannak.
Szerinted az egy okostelefon, ami a végletekig le van korlátozva, téged korlátoz? Akkor a 8-as minek lépett ekkorát, ha WP7 úgy jó van ahogy van?Oppenheimer: Csak ezt ne könyörgök... Akkor minek a halálba lettek a WP8-ban ezek a funkciók? Ja igen erre már nincs válasz... Értem én hogy minden szar és minek, amit a te rendszered nem tud és a másik meg igen, de most komolyan ezek az "érvek"?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)