- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Ha rendben van, akkor majd Skypon felhívlak... Ja, hogy az nem úgy megy, a 7.5-ön, ja...
Érted már, miért gáz, ha nincs terméktámogatás? Persze, ha már megvetted, okosabb beletörődni, mint bosszankodni.
Amúgy meg nem fogok meglepődni, ha okosba lesz rá frissítés, még ha ez nem is a főzők kedvenc platformja. Ez a "HW a gyenge" duma kicsit sántít nekem. Ilyen szintű vasakon lényegesen szarabbul optimalizált Android vígan szaladgál... iOS-ről nem beszélve...
-
Polllen
félisten
Rosszul ertelmezitek a panaszkodok szavait. Nem lett rosszabb a telefon, csak hivatalosan elvettek azt az eselyt, h elerje a konkurencia szintjet. A legtobb vasarlo bizalmat szavazott az uj platformnak (mango elott szted miert vettek? tuti nem az eszeert), most ugy gondoljak kar volt, tevedtek.
Sztem jogos (a merteke meg vermerseklet kerdese), nem vagyok erintett az ugyben, megis itt vagyok&leirom, h gany dolog volt ez mstol es nokiatol is. Ezeknel az eszkoznel mar alap elvaras a termektamogatas, nem naivitas
-
Cathulhu
addikt
Azert azoknak is van igaza akik sirnak. En azert vettem S2-t pl, mert mar akkor belekalkulaltam azt, hogy valoszinu rendkivul nepszeru telefon lesz, jo hardverrel, es majdnem biztos, hogy 1 vagy akar 2 android verzioig hivatalosan is tamogatva lesz (aztan meg a nepszeruseg miatt akar tovabb is, amig a hardver birja). Ha tavaly bejelentenek, volna, hogy sorry, az uj androidok mar csak S3-ra jonnek fel ev mulva, nalam is jott volna a hiszti, mint a cunami....
Aki most amiatt vett Lumiat, mert ugy gondolta ilyesmit elvarhat egy nagy gyarto meregdraga telefonjatol, az most szerintem joggal csalodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged