Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Azert azoknak is van igaza akik sirnak. En azert vettem S2-t pl, mert mar akkor belekalkulaltam azt, hogy valoszinu rendkivul nepszeru telefon lesz, jo hardverrel, es majdnem biztos, hogy 1 vagy akar 2 android verzioig hivatalosan is tamogatva lesz (aztan meg a nepszeruseg miatt akar tovabb is, amig a hardver birja). Ha tavaly bejelentenek, volna, hogy sorry, az uj androidok mar csak S3-ra jonnek fel ev mulva, nalam is jott volna a hiszti, mint a cunami....
Aki most amiatt vett Lumiat, mert ugy gondolta ilyesmit elvarhat egy nagy gyarto meregdraga telefonjatol, az most szerintem joggal csalodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest