- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrofon topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem az a baj, hogy vannak emberek, akiknek tetszik, hanem hogy nem lehet választani, hoyg települjön-e, vagy sem. illetve vlite-ban lehet, de az nem nagyon hivatalos megoldás. ez pedig nyilván a MS érdeke, ahogy az is, hogy az alapértelmezett kereső az msn search legyen, és így tovább.
egyébként most végig gondoltam, amit írtál, de minden egyes alkalmazásra meg tudnám mondani, hogy miért nem MS, és miárt inkább 3rd party a favoritom.de nem is ezek foglalnak sokat egy OS-ben, hanem a temérdek meghajtó, meg akár lokalizáció, amiből a töredékét sem fogod használni, és ez szerintem teljesen felesleges. még azt sem tudom mondani, hogy érdeke fűződne hozzá a cégnek, mert úgyis minen termékhez adnak meghajtót. de ha meg nem, akkor is ritkán van az (nagyjából talán a pendrivoknál csak), hogy bedugod, és működik, amúgy folyton kéri a telepítőlemezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest