- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a wupdate-et nem sorolnám ide. de csak azért, mert eddig én azon még drivert sem találtam soha (ahoy írták már korábban mások), amikor felment netre keresni a win. nem beszélve olyasmiről, hogy nincs semmilyen kiegészítő szoftver, csak a MS sajátjai. mondhatni, hogy elég szegényes a kínálat.
nem akarok pálcát törni egyik rendszer felett sem, azokról tudok személyes véleményt mondani, amit próbáltam, és jelenleg ezek közül a linux (illetve azon belül is az ubuntu) felel meg leginkább az igényeimnek. nem mondom, hogy nincsenek benne gondjaim, de most leglaább egy ideig más miatt kell idegeskejek, mint win esetében (plusz, és ez sem utolsó szempont: eddig az online közösségnek köszönhetően szinte mindig sikerült megoldani pillanatok alatt a dolgokat, mert annyi fórum áll rendelkezésre)
tomtyi: már nagyon régóta az az első, hogy kikapcsolom a virtuális memóriát a gépemen. akár xp, akár vista, akár linux. mindezt azért, emrt 2GB fizikai memória mellett egyszerűen nem tudtam olyan felhasználási területet találni (a saját általam használt dolgok közt), ahol kevés lett volna a RAM. még vista + firefox, thunderbird, torrent, pár IM progi és Halo 2 együttes futtatása esetén is maradt olyan fél giga...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Opel topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest