Hirdetés
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem, ha ez a cucc működőképes lesz, akkor sem a linuxra váltások száma fog nőni, legfeljebb a linux mellett tartott win-ek számát fogja csökkenteni.
Én majdnem teljesen elégedett vagyok a linuxos programokkal, de van pár progi, amik csak windows-on mennek (Skype, StrongDC, néhány gadget, stb.), és a linuxos alternatíváik vagy jelentősen butábbak, vagy nem is léteznek.
Persze, megvagyok nélkülük, de azért jobb lenne, ha mennének. A fejlesztőket úgysem fogja senki rávenni a linuxos verziók megírására, tehát marad a sufnituning win kompatibilitás.(#75) bambano: utolsó kérdésre egy lehetséges válasz: ingyen van
-
Ez a DX vs. OpenGL téma a sw render idejéig igaz, onnantól kezdve OpenCL vs. ComputeShader párbaj lesz.
Utóbbi még nem lefutott meccs, de véleményem szerint itt nagyobb az esélye a platformfüggetlen megoldásnak a MS ellen, mint az OpenGL-nek a DX ellen, hiszen az általános számítások még kevésbé kötődnek a windows-hoz, mint a játékok, és egyéb 3D gyorsítást használó (pl. tervező) progik. -
Nekem a kártevők terjedése jutott eszembe legelőször, de majd meglátjuk.
Ha jó lesz, használi fogom, legalábbis pár progi esetén. (skype, yahoo messenger, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest