Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
jól elvitatkozunk mi itt az OS-ekről és a kernelekről, de ha felhasználói oldalról nézzük a dolgot sztem senkit/nagyon kevés felhasználót érdekel, hogy hogyan hívják az operációs rendszerét.
nekem is kb 1,5 évig dual boot volt a gépemen, xp és Ubuntu.
de amikor gépet váltottam és a radeon 4670 nem működött rendesen, a skype-ban nem tudtam megcsinálni a hangot akkor feladtam.
persze lehet jönni megint a megszokott dumákkal "miért nem néztél szét előtte, hogy milyen hw-t kell venni"; "google a barátod"; "a hw gyártók a hibásak hogy nincsen hozzá driver", "ingyen van ürüljek hogy használhatom" stb stb.
kit érdekelnek ezek a kifogások?!
a nagy többséget nem érdekli, hogy miért nem megy amit szeretne használni, ő azért veszi hogy használja élvezze és ne kínlódjon vele.
autókat sem csak forma1-es pilótáknak gyártanak, hanem az átlag mezei embernek is.
a köztudatban még mindig az él, hogy a linux bonyolult, és szerintem jogos.
sokat fejlődött az utóbbi időben az is igaz, jóval felhasználóbarátabb lett, de még rengeteg probléma van vele és ahhoz, hogy azokat megold elég nagy számítástechnikai ismerettel kell rendelkezned és még nem is biztos hogy sikerül
ilyenkor van az hogy a felhasználó felnyomja az XP-t, vagy esetleg már Win7-et és boldog mert minden megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Xbox Series X|S
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő