Új hozzászólás Aktív témák
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan jó topic-ba írok, remélem igen végülis serveres téma.
A problémám a kliens gép tartományba sorolása windows 2012 server kiszolgálohoz. DHCP, AD, DNS, Távelérés működik. A kiszolgálo oldalon létrehoztam egy "tartomany.hu" nevezetű tartományt. A kliens gépnél a számítogépnév módosításnál szeretném a Tagságot WorkGroup-ról a saját tartományomba rakni. Beirom a tartomány nevet ami a "tartomany.hu", de a következő hiba üzit kapom mindig.[link]
Ezen jegyzet segítségével dolgoztam, a kliens gép automatikus IP keresésre van állítva , hogy az elérje az internetet. A jegyzetben szereplő (1.oldal), virtuális hálózatot hoztam létre.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest