- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
ha pedig versenyben szeretnének maradni az "ökoszisztéma-háborúban", akkor kénytelenek lesznek kiterjeszteni az iOS-t a MacBook-okra és iMac-ekre is...
Én nem lennék ebben olyan biztos. Jelenleg is frankón össze van integrálva a kettő, semmi nem indokolja ezt az állítást. Google is érdekes módon csinált egy dekstop OS-t miután van egy sikeres telefonos rendszere. Nem attól lesz valami "ökoszisztéma", hogy egy rendszer van alatta. Szerintem inkább itt a MS az, aki a széllel szemben pisil.
-
LordX
veterán
válasz
CyberPunk666 #89 üzenetére
eltelt több, mint egy évtized, és megjelentek az okostelefonok, a tabletek, elterjedtek a notebookok, ...
Nem tudom hogy vagy vele, de én még mindig nem okostelefon OS-t vagy tablet OS-t szeretnék futtatni a desktop PC-men. Félkész, gyerekbetegségektől hemzsegő, érintőképernyőre optimizált felület helyett a kb. 20 éve (ha más nem, Win95 óta) csiszolgatott, kiforrott egér-billentyűzetes felületet szeretném használni az egér-billentyűzetes gépen. Érdekes módon amikor kijött ez első iPhone az Apple nem akarta lenyomni az iOS felületét a desktop/laptop userek torkán, pedig az iOS tényleg csak egy tabletes/telefonos OS X (ala WinRT/WP).
De értelme nincs nyavalyogni, ha nem tetszik valakinek - ne használd: ott az OS X, az Ubuntu és társai, vagy akár a Chrome OS - lehet választani. És még a Win7 sem romlott el a Win8 kiadásától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest