- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
xxSanchez #91 üzenetére
Igen,nekem is fizetnek a nemtetszésemért
-viccet félretéve... Nem egy rossz rendszer,de még közel sem kész és nagy hiba volt így kiadniuk,sok még a hibája és hatalmas hiba volt,hogy nem lehet kiválasztani,hogy a régi startmenüt akarom,vagy fürdőszobai csempéket,valamint nekem ugyan ne tolja a pofámba azt az ocsmány földalattit se! -mivel ezeket nem javították,nem adtak választási lehetőséget...nnna ezért az MS igenis magasról tesz az emberek véleményére!
...és miért vagyok mérges? A net tele van startmenü megoldásokkal,televan olyan megoldásokkal,melyekkel sokkal jobban testre szabhatóbb az egész win8,csak annyi a gubanc,hogy ezekért pénzt is elkérnek és természetesen nem frissítik őket kellő ütemben,ami miatt akár jöhet is kékhalál,fagyás,egyik frissítés után kompatibilitási hibák sorozata és természetesen újratelepítés... Most jön egy okos és azt fogja írni,akkor használjam,úgy ahogy van... hát kösz,de nem,mert ez így alapjáraton egy,gagyi kinézetű,win7 -hez képest tré rendszer...
-hogy elérjem azt a szintet,ami nekem tetszik,ahhoz a fentebb említett 3rd party progik és azokból származó problémák akadályozzák....és igenis ezek mind a mikrofos hibája,ha tetszik,ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest