Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
xxSanchez #91 üzenetére
Igen,nekem is fizetnek a nemtetszésemért
-viccet félretéve... Nem egy rossz rendszer,de még közel sem kész és nagy hiba volt így kiadniuk,sok még a hibája és hatalmas hiba volt,hogy nem lehet kiválasztani,hogy a régi startmenüt akarom,vagy fürdőszobai csempéket,valamint nekem ugyan ne tolja a pofámba azt az ocsmány földalattit se! -mivel ezeket nem javították,nem adtak választási lehetőséget...nnna ezért az MS igenis magasról tesz az emberek véleményére!
...és miért vagyok mérges? A net tele van startmenü megoldásokkal,televan olyan megoldásokkal,melyekkel sokkal jobban testre szabhatóbb az egész win8,csak annyi a gubanc,hogy ezekért pénzt is elkérnek és természetesen nem frissítik őket kellő ütemben,ami miatt akár jöhet is kékhalál,fagyás,egyik frissítés után kompatibilitási hibák sorozata és természetesen újratelepítés... Most jön egy okos és azt fogja írni,akkor használjam,úgy ahogy van... hát kösz,de nem,mert ez így alapjáraton egy,gagyi kinézetű,win7 -hez képest tré rendszer...
-hogy elérjem azt a szintet,ami nekem tetszik,ahhoz a fentebb említett 3rd party progik és azokból származó problémák akadályozzák....és igenis ezek mind a mikrofos hibája,ha tetszik,ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest