- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi hangfal építés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
xxSanchez #91 üzenetére
Igen,nekem is fizetnek a nemtetszésemért
-viccet félretéve... Nem egy rossz rendszer,de még közel sem kész és nagy hiba volt így kiadniuk,sok még a hibája és hatalmas hiba volt,hogy nem lehet kiválasztani,hogy a régi startmenüt akarom,vagy fürdőszobai csempéket,valamint nekem ugyan ne tolja a pofámba azt az ocsmány földalattit se! -mivel ezeket nem javították,nem adtak választási lehetőséget...nnna ezért az MS igenis magasról tesz az emberek véleményére!
...és miért vagyok mérges? A net tele van startmenü megoldásokkal,televan olyan megoldásokkal,melyekkel sokkal jobban testre szabhatóbb az egész win8,csak annyi a gubanc,hogy ezekért pénzt is elkérnek és természetesen nem frissítik őket kellő ütemben,ami miatt akár jöhet is kékhalál,fagyás,egyik frissítés után kompatibilitási hibák sorozata és természetesen újratelepítés... Most jön egy okos és azt fogja írni,akkor használjam,úgy ahogy van... hát kösz,de nem,mert ez így alapjáraton egy,gagyi kinézetű,win7 -hez képest tré rendszer...
-hogy elérjem azt a szintet,ami nekem tetszik,ahhoz a fentebb említett 3rd party progik és azokból származó problémák akadályozzák....és igenis ezek mind a mikrofos hibája,ha tetszik,ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest