Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #14 üzenetére
és mi van ha baráti társaság, család veszi meg és teszi fel 5 gépre? Meg ugye géphez jár, nem személyhez, viszont netbookomon van legális vista, de cserélném a vinyót SSD-re, tehát frissíteném, de valójában szűz gépre telepítem, mivel a géphez nincs telepítő, csak recovery particióból tudom felrakni a vistát, ami a vinyó csere miatt ugrik. És akkor most géphez van a licensz vagy a vinyóhoz, és ha géphez és ráragasztom a coa matricát és eladom a házat, akkor azzal együtt megy a licensz is?
letöltöm és feltöröm a pics@ba. fogom itt magamat ilyenekkel izgatni, majd csodálkozzanak hogy nem vagyok hajlandó kiadni érte pénzt... megvenném, komolyan, de ha magukat rúgják tökön, akkor én csak asszisztálni fogok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest