Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Akkor mázlista lehetek, mert volt turkálásban részem jónéhány alkalommal. Itthon 4 munkaállomás + 2 telefon van hálózatban, eddig mindent be tudtam állitani benne, megosztásokat, felhasználoszintu hozzáféréssel. Céges hálón uj gép konfigolásakor (elég gyakran kell telepiteni) sem volt gond. Officebol legal 2013 fut, nem találkoztam inkompatibilitással, egyedül a CoD 4 dobált ki multiban, ennyi. Lehet nem használok >=5 éves programokat, de nincs is rá szükség, ha vannak frissebb verziok

-
ddekany
nagyúr
Nincs Mac-em, úgyhogy nem tudom kipróbálni. Ez alapján mondtam (és azért ők ált. nem hülyék futó tapasztalatom alapján): [link]. Itt én a screenshot-okon azt látom, hogy még pont 2x-esre nagyítás sem működött "normálisan" a régi appoknál. Egyszerűen felnagyították őket interpoláció nélkül 2x-esre, ami miatt a szöveg szubpixel AA-ja persze rondább mint egy hagyományos képernyőn, a több meg maradt ugyan olyan. Nyilván mert más ők sem sem tudtak tenni, aztán várni kell, hogy az alkalmazás fejlesztők lépjenek. (Bár még azt sem oldották meg, hogy legalább akkor ott ne szubpixeles legyen hanem teljes pixeles AA...) Ezek után mi lesz ha még nem is egésszeres a skálázás? Amúgy a Win 7 ugyan ezt teszi, csak interpolációval (mert nem egésszeresre úgy jobb), kivéve ha az alkalmazás állítja magáról, hogy ő majd lekezeli a PPI skálázást. Az eredmény persze borzalmas, persze sokat ront ha a képernyő PPI-je sem épp retina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest