Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

A csodás továbbfejlesztett megoldással a következőt szenvedtem:

Előzetesen: 3 kijelző van a VGA-n, egy DVI-n (fő monitor), egy HDMI-n (másodlagos monitor), egy D-Sub-on (proji). VGA miatt ebből egyszerre max 2 aktív.

Telepítés: Kép a DVI-s monitoron... egészen a végéig, amikor egyszercsak eltűnt a kép a DVI-sről. Megtaláltam a HDMI-sen, mert úgy akkor éppen ahhoz volt kedve, biztos megunta a másikat :DDD
    Folytatás: Onnantól kép kizárólag a HDMI-n. Némi kattintgatás, mindkét monitoron van kép, HDMI-n Metro (elsődleges), DVI-n hagyományos desktop (másodlagos).
    Elsődleges-másodlagos megcserél... majd az akkor már másodlagoson a HDMI-ről le akartam venni a képet (disconnect this display). Erre mit csinál? A DVI-sről leveszi a képet, a HDMI-s lesz az elsődleges. Többször végigpróbáltam, nem én csesztem el, egyszerűen nem volt hajlandó csak a DVI-n hagyni a képet. Ha sikerült is összehozni, a következő indulásnál megint csak a HDMI-n volt kép. Azt már nem is említem, hogy a D-Subon lévő projit szimplán észre sem vette, ellenben a HDMI-n lévő monitor az szerinte "notebook screen" volt. (Friss Catalyst fent volt.)
    Valahogy nekem nem ilyen a továbbfejlesztett, szuper több monitor kezelés. A Win7-nél sem volt éppen tökéletes, de az csak 3 monitorral kezd hülyeségeket csinálni, kettővel működik ahogy kell.

Új hozzászólás Aktív témák