- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsi
tag
Már régebben letöltöttem a CP-t, de csak most volt időm foglalkozni vele. Nos azt kell mondjam, hogy az első benyomások alapján tökre igaza lesz az apple-ös fazonnak (a múltkor olvastam egy cikket valahol, hogy szerinte nem lesz jó összemosni a tabletet, meg a többi gépet). A Metro-s "Start" menü, alapjába véve tetszik, bár irtó nagyok a csempék és nem igazán lehet személyre szabni (a szín állítását ne nevezzük annak). Maga a csoportosítás irtó jó, bár tudom hogy vannak mappák, de az mégis más... Ami viszont rettentő gáz, az az hogy ilyen felemás az egész. Pl. ha a bluetoot-os headsetemet párosítom össze akkor egy metro-s felület jön be, ami tök jól kezelhető tapizással, máskor meg egy sima régi típusú felület, amiben aprók a betűk és használhatatlan tapizással. Továbbá azt vettem észre hogy a régi fajta legördülőkből nem tudok választani. Le legördül, de aztán ha rábökök akkor csak eltűnik a lista. Baromira nem egyértelmű az átlag usernek hogy milyen gesture-ök vannak, és nem találtam erre vonatkozóan semmi infót, demo-t, amiben bemutatná a rendszer hogy mit hogyan kell csinálnom. Mindezt egy Acer W500 tableten próblgattam, és ha ilyen marad akkor azt kell mondjam hogy nem lesz jó vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest