Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
értelek én, nade én semmi rosszat nem műveltem, csak simán egy csomó miniclipes oldal nem jött be, amire persze 12 éves fejem nagyon berágot
Am meg nagy bűncselekmény kitippelgetni a jelszót... xD Szal végeredményben lehet, h azóta változott az internet, de nem hinném, h az megoldás lenne rá, hogy korlátozás a tanítás helyett, amit bevetnek. Nem célravezető szvsz.
És végsősoron én sem lettem beteg, pedig elég korán megismertettek kedves "barátaim" a 2 girls 1 cup c. videóval, amire SENKI NE KERESSEN RÁ (most mindenki rá fog, aki eddig nem ismerte
), nagyon beteg... De valahogy sikerült túlélnem, gépfüggő is csak kicsit vagyok, de szerencsére az igazi sátán, a facebook csak távoli ismerős, nem tolom éjjel nappal.
PS: Lehet, hogy apaként máshogy látnám/fogom látni (már ha lesz gyerekem valaha is), de szerintem a korlátozás csak ellenállást szül, de sose megoldást. Legalábbis az indoklás nélküli, "néhány weblap nem töltődik be" típusú tiltás biztosan csak még több kíváncsiságot és makacsságot és dühöt ébreszt, ami által a puska rossz irányban sülhet el, mert pl. otthon nem tudta megnézni az adott weblapot, egyik haverjánál nincs korlátozás, megnézi, és ezáltal sokkal kevesebb rálátásod marad, h mit is csinál. Én is szoktam őseimmel beszélni szokásokról, internethasználatról, már elég régóta, szerintem célravezetőbb.
-
Auratech
őstag
Az első, hogy a limitről tud a felhasználó és beleegyezik. Van figyelmeztetésre lehetőség. Webes dolgok mellet könnyen, játéknál mondjuk egy hangjelzés nem töri meg a játékmenetet.
Korlátozás meg nem igazán szükséges, ha a webes elérés eszközei felhasználóhoz köthetőek. Weblogin, ip, mcadress...aki tudja , hogy szükség esetén számonkérhető, nem disznólkodik, legalább is nem rendszeresen. A dolog tapasztalataim szerint eléggé önszabályzó és jöl működik.
Pld egyszerű webes alkalmazással megmutattam egy srácnak, hogy miket töltöttek le a gépével. Nem hitte volna el amúgy hiszen okosabbnak gondolta magát annál a cégnél, akinek a drótján a netet kapja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- Androidos tablet topic
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest