Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Áh, sose a genyaság miatt csinálom, csak én már jártam olyan részein a Zinternetnek, amit én fel tudok dolgozni, de egy gyerekben életre szóló trauma marad. Persze azért jó érzés néha Sith nagyúrként a hatalmat érezni
lásd videót: meatspin reakció vagy említhetem a "klasszikus" 2 girls 1 cupot. (GYENGE IDEGZETEKNEK KEVÉSBÉ AJÁNLOTT A RÁKERESÉS, inkább éljenek boldog tudatlanságban, sajnos velem eljátszották...)
Az ehhez hasonló "viccek" ellen is valahogy védekezni kell, mert egyre több önjelölt fiatal mestertroll is terjed a neten, akik nem tudják, mi a határ.
Meg a "legfontosabb" szerintem: sávszélspórolás a kretén reklámok ellen.De a szülői felügyelet persze az internetszűrésen kívül fontos, már csak azért is, mert kicsiny gyermekünk biztosan akar majd csillogós kislányos kurzort telepíteni, ami VÉLETLENÜL SEM malware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest