- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
PC + érintőképenyő....? Nem akarom magamat a képernyőhöz kötni köszi.... 3 méterről nézem a TV-t monitorként. Valamint a zsíros TV sem a kedvencem.
Kézzel hadonászás....? Sokkal természetesebb, mint az egér és a kéz az asztalon.
Nekem miért nem volt bonyolult 6 évesen egeret használni?
Megnézném, ahogy egyesek végigdolgoznak napi 8+ órát egy kinect előtt hadonászva!Egyébként van ennek a metrónak létjogosultsága, csak még nem tartunk ott. De pl ha lenne egy 15" körüli irányítópult a PC-hez, aminek a megjelenítője egy 50" körüli kijelző. Így a kis megjelenítőn ott lenne a metro, futó appokat is jelezve azon a felületen, a gyors váltás érdekében (amúgyis sok rajta a kihasználatlan terület)! A nagy pedig a valós munkavégzést hivatott megjeleníteni. Lásd 2 kijelzős érintős laptop, ahol nincs fizikai bilentyűzet, illetve 1-1 kiállított okostévénél van ilyen. Sonytól láttam (kanapé előtt rögzített állványon érintős vezérlőpult, interaktív menuvel). Azóta erre vágyok. Viszont mutatóeszköz ehez is kell! Egér ottvan mellette!
Viszont a jelenlegi win8 megoldás elég nagy visszalépés sokmindenben.
Örülök neki, hogy egy mai 6éves kölyök könnyebben irányít 1 tapikijelzőt mint egy egeret, de ettől az effektív windows-al dolgozó réteg élete nem lett könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged