- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No még valami, mindenki hülyének nézett, hogy az RTM nem az, amit a boltban megveszel.
-
törölt tag
Ajj de okosok vagytok
Ezt tessék elolvasni: [link]
Aztán tessék megnézni Windows 2000-től fölfelé a windowsokat, a kernel főverziószám stimmel, de a build alverziószámok már nem, vagy nézzétek meg az rtm és a végleges verziók checksumjait. Mindenhol volt differencia az RTM és a DVD-n publikált verzió között.
-
-
Gdi
senior tag
Fantasztikus nevet adtak Metro helyett a csempés felületnek: "Windows 8 Modern UI"
ami ezen fut az meg a "Windows 8 Modern UI App".
cheer. -
Na, majd ha lesz időm, kedvem és energiám, ki is próbálom, Tablet PC-n hátha jól jön a csempés felület.
-
AMD_ok
őstag
Ha megveszi valaki majd ezután, mi a ráknak kell újratelepíteni? Miért nem elég a kapott kulccsal beregisztrálni a példányt?
-
ftc
nagyúr
Engem jobban érdekelne az ára...nem az upgrade...
-
T_Stark
őstag
"A Windows 8 és Windows 8 Pro változat mellett az Enterprise kiadás 90 napos próbaverziója is elérhető"
Hol van a sima és a Pro? Én csak az Enterprise-t látom, de azt sem tudom letölteni.
-
válasz
komizoli90 #1 üzenetére
Ja, majd jövő héten visszanézek.
-
westcoastog
veterán
Na végre, legálisan kipróbálhatom, és eldönthetem megveszem é.
Szerintem kap egy vhd-t valamikor. -
Tiger83
csendes tag
Nem azt mondta még anno a Microsoft, hogy a win7 az utolsó olyan op.rendszer, amit 32 biten is kiadnak? Mintha rémlene ilyesmi...
-
komizoli90
csendes tag
Ha valakinek sikerült letölteni, annak szeretnék gratulálni, mert én már reggel óta próbálkozok, de az MSDN nagyon szenved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest