Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No még valami, mindenki hülyének nézett, hogy az RTM nem az, amit a boltban megveszel.
-
törölt tag
Ajj de okosok vagytok
Ezt tessék elolvasni: [link]
Aztán tessék megnézni Windows 2000-től fölfelé a windowsokat, a kernel főverziószám stimmel, de a build alverziószámok már nem, vagy nézzétek meg az rtm és a végleges verziók checksumjait. Mindenhol volt differencia az RTM és a DVD-n publikált verzió között.
-
-
Gdi
senior tag
Fantasztikus nevet adtak Metro helyett a csempés felületnek: "Windows 8 Modern UI"
ami ezen fut az meg a "Windows 8 Modern UI App".
cheer. -
Na, majd ha lesz időm, kedvem és energiám, ki is próbálom, Tablet PC-n hátha jól jön a csempés felület.
-
AMD_ok
őstag
Ha megveszi valaki majd ezután, mi a ráknak kell újratelepíteni? Miért nem elég a kapott kulccsal beregisztrálni a példányt?
-
ftc
nagyúr
Engem jobban érdekelne az ára...nem az upgrade...
-
T_Stark
őstag
"A Windows 8 és Windows 8 Pro változat mellett az Enterprise kiadás 90 napos próbaverziója is elérhető"
Hol van a sima és a Pro? Én csak az Enterprise-t látom, de azt sem tudom letölteni.
-
válasz
komizoli90 #1 üzenetére
Ja, majd jövő héten visszanézek.
-
westcoastog
veterán
Na végre, legálisan kipróbálhatom, és eldönthetem megveszem é.
Szerintem kap egy vhd-t valamikor. -
Tiger83
csendes tag
Nem azt mondta még anno a Microsoft, hogy a win7 az utolsó olyan op.rendszer, amit 32 biten is kiadnak? Mintha rémlene ilyesmi...
-
komizoli90
csendes tag
Ha valakinek sikerült letölteni, annak szeretnék gratulálni, mert én már reggel óta próbálkozok, de az MSDN nagyon szenved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest