- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát azét nehéz lesz rászoktatni a népet, legalább is a régi motorosokat. Nekem csak az a bajom, hogy van. Hiába válthatok sec perc alatt desktopra. Ha ezzel a valamivel indul. Tulajdonképpen nem rossz maga a felület, tableten kifejezetten jó sőt WP8-as mobilt veszek majd, de desktopon egérrel használva nekem speciel nem gyere be. Ettől még persze lehet kinek jó, de nekem ettől még nem lesz az.
-
Cyberpunk
félisten
Meglehet oldani külsős programmal, na ez a gáz. Sőt Start menü is lehet, ezt mondja meg nekem valaki, hogy itt ezt miért nem lehet gyárilag megtenni? Most komolyan minden trollkodás nélkül kérdezem.
Komolyan beleszakadtak volna, ha valami eldugott menüben el lehetne érni azt, hogy kikapcsoljam a Metro, bocsánat "Modern" UI-t? Ahogy a Vista/Win7-ben ki lehet iktatni az Aero-t. Így akinek bejön használhatná úgy, akinek nem az meg megoldhatná mindenféle segédprogram nélkül, amik ráadásul lassítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest