Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
Nekem nem igazán nyerte el a tetszésem a metro style.
-
robika03
csendes tag
Ezt igazán nem értem ... még a Win7-en se javítottak minden egyes kis hibát ... De azért ez megér majd egy tesztet
Találkozási helyekbem rugalmas, árból nem szívesen enged.:)
-
cefre00
tag
Amúgy elég vicc a dolog, mert a Linuxoknál 2-3 éve volt téma a boot idő. Azóta a legtöbb disztró beállt a szokásos 30 mp-re vagy kevesebbre, és ennyi. Erre ők benyomják ezt a videót, és egyértelmű (legalábbis számomra, hogy az operációs rendszer szolgáltatásainak 90%-a nem indult el...
Kicsit parasztvakítás szagot érzek.Mindettől függetlenül nagyon tetszik az új GUI, szívesen kipróbálom majd!
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
priti
addikt
Ezen a boot időn felröhögtem Nemtom mér'
Hardverlesen
-
nova001
senior tag
ja dede csak nem kattintam rá az ikonra köszi
fent hagytam a régi win7et de ugyan arra a particiora raktam most fel a 8at valahogy vissza lehet állitani 7re? vagy rakhatom ujra az egészet
+ nem megy semmi game ? felkéne raknom az uj ati drivert? mert most féléves van fent kb
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
daemont tools hogy lehet felrakni vagy helyette valamit ?
állitolag van a winbe ilyen image fájl támogatás de nekem nincs ilyen menüm pedig kerestem ahogy a neten irták S: -
220volt
tag
Sajnos ez a baj, így azok szívnak akik 64bitet használnak, számukra kevesebb program érhető el!
-
Воланд
titán
Az oem partnerek zúgolódnának az only 64bit miatt, az ő programozóikat kellene megkérni, hogy 64bitre írjanak drivereket, meg mindenféle third party appot. A servereknél már bevezették, hogy csak 64bites ms rendszer érhető el, előbb-utóbb az asztali oprendszereknél is ez lesz, viszont ez nem fog egyről a kettőre menni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
220volt
tag
Csak azt nem értem hogy minek csinálnak már megint 32bites kiadást, 2009-be azt mondták a Windows 7 utódja már nem lesz elérhető 32bites kiadásban! Nem hogy 64bit-re fejlesztenék az új programokat!
-
cefre00
tag
Olvastam a cikket, és nagyon örülök, hogy a cikk írója beleírta azt, ami az első 3 mondat után eszembe jutott: amint egy olyan cég, mint a MS, aminek nagyon komoly egyedi megoldásai voltak, elkezd másolni, olyan harcokat kezdeni, amiben nem is hívták ki, vesztett helyzetbe kerül. A Nokiánál is ezt látom, ami nagyon nem jó. A Sony Ericssonnál pedig az ellenkezőjét...érdekes dolgok ezek...
-
vanye
senior tag
Az [origo] mai, Microsoftos cikkét olvasva már egyre kíváncsibb leszek erre a Win8-ra... Csak aztán nehogy befürödjenek vele, s vizesnyolcas legyen belőle.
Stern des Südens!
-
HUNPSP
aktív tag
Meglessük majd, lehet tudni hogy mit jelent pontosan a "fejlettebb", és az mennyire optimalizált?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
HUNPSP
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. XP SP2 után és a Vistát csak egy sima szóval jellemezném: skip. Átugrottam, életembe nem találkoztam vele, viszont a Win7-et azóta is használom amióta megjelent, remélem visszafejlődni nem igazán fognak.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Воланд
titán
Ha minden igaz, akkor az elsődleges pletykákkal szemben két béta helyett csak egy fog jönni. Aztán szépen sorban rc, rtm, ga.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
220volt
tag
Valószínűleg fognak még párat ki adni!
-
220volt
tag
Ez a Windows 8 Beta még nagyon kezdeti állapotban van, nekem még nagyon fura de remélem jövőre már egy stabil használható rendszer lesz!
-
H.Ezredes
őstag
érdekes nekem így elsőre akkor a W7 jön be jobban de ez még változhat majd mikor véglegesen kijön a W8
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
FRENK1988
veterán
Nektek előjön ilyen pixelesedés? De mégsem az hanem a gép tolja ki igy a jelet a VGAnak
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
hyperspace
őstag
szep es jo, de nekem kell ra egy media center. valaki tud segiteni?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
BiP
nagyúr
válasz larryking #142 üzenetére
Tableten lehet, hogy van erre fizikai gomb, ami kézre is esik.
Én desktopon használnám, ott ciki lenne gombbal restartolni/kikapcsolni. (bár nem megoldhatatlan, de mindenképp kényelmetlen)
Valahol olvastam, hogy a funckió megvan, akár parancsikont is lehet rá csinálni, csak hát elég gáz, hogy így trükközni kell. -
larryking
senior tag
válasz MacCaine #143 üzenetére
Nem találtam erre utaló kapcsolót........csak a fizikait 4 mp-ig.
Hétvégén talán megtalálom.
De lehet a mikrofos megalkotta az örökmozgót, és szerintem az egyik usb csatlakozón mintha víz csillant volna meg, lehet vizet termel a winfos 8???
[ Szerkesztve ]
"We'll meet you where the lights are...."
-
BiP
nagyúr
válasz larryking #140 üzenetére
Na, ennek csak örülni tudok, tudunk.
Valahol olvastam, hogy mit hagytak ki a quick bootból. Csodálkozom, hogy nem előbb lépték meg. Hibernálás, Stand by sosem volt a kedvencem, de ez úgy érzem, tetszeni fog.
(persze csak ha könnyen elérhető marad a hagyományos restart is - ha éppen arra lenne szükség)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
MacCaine
őstag
A boot idő driverek és automatikusan induló programok nélkül MINDEN op. rendszeren nagyon kevés, szóval várjunk még a dícséretekkel...
-
MacCaine
őstag
válasz buvartacsko #112 üzenetére
Ilyet kb. csecsemő koromban mondtak utoljára. Azóta "kicsit" megnőttem, és a cukker szó az utolsó, ami az ember eszébe jut rólam...
-
larryking
senior tag
Érdekes, hogy a két böngésző más elven működik. Különk kell a flasht telepiteni mindkettőhöz.
-
nuke7
veterán
egy verzió lesz..?
hát, én tuti nem akarom 24"-en full HD-ban a tile-okat bámulni...https://youtube.com/user/nuke7
-
Recon666
Közösségépítő
Ígéretesnek tűnik.
-
kerelo
aktív tag
Ez eddig nagyon szinpatilus.A boot idő,nagyon komoly
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Cathfaern
nagyúr
Felpakoltam a laptopomra, sajnos úgy fest az x1400-as videókártya már túl régi neki, legalábbis nem ismerte fel... (win7-es drivert még nem próbáltam feltenni). Így maga a felület kissé akadós volt, illetve natív felbontást se tudtam belőni, csak 1400x1050-et engedett (1680x1050 helyett).
Amit láttam belőle az viszont tetszett, bár tény, hogy szokni kell egy kicsit, hogy mi hol van. Csempék szerintem jók, de mondjuk nekem már WP7-ben is tetszettek. Majd megpróbálok vga drivert felerőszakolni rá, aztán tesztelem még -
larryking
senior tag
Ezt már a tabletről írom, és eddig nagyon jó. Minden megynrendesen, elsőre. Mint a wp7 aki látott már, az tudja mire gondolok.
-
larryking
senior tag
Ezt már a tabletről írom, és eddig nagyon jó. Minden megynrendesen, elsőre. Mint a wp7 aki látott már, az tudja mire gondolok.
-
AMD Power
titán
válasz Crystalheart #107 üzenetére
Nekem is 2gb van a Win7 melle es en szemely szerint ritkan erzem kevesnek. De ettol fuggetlenul tolok majd bele meg 2gb DDR3-t.
-
zoltanz
nagyúr
Nekem úgy rémlik mintha az MS azt nyilatkozta volna: a Win8 már nem támogatja a 32 bit-es procikat, Esetleg majd a 9 lesz ilyen?
-
FRENK1988
veterán
be kén élesíteni főrendszernek
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
RyanGiggs
őstag
válasz Illusion1010 #83 üzenetére
Így már teljesen világos!!! Ezek szerint az életemből kimarad a Win8, mert
a Win7-el meg vagyok elégedve,tehát nem szándékozom lecserélni,
tabletem meg nincs, nem is lesz!! (nem csak az ára miatt,hanem mert felesleges)
Telóra talán érdekelt volna, mert 1-2 év múlva "lehet" lecserélem az 5éves K750i-met.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz i are robot #53 üzenetére
Mégiscsak én vagyok a próféta. A lottóban lenne olyan szerencsém, mint a jövendölésben, már gazdag lennék! Már pedzik, hogy W8-ban lesz DX11.1.
shteer: Hogy több adatot szerezznek rólad, jobban nyomon tudjanak követni, stb. Persze, ez nem a hivatalos, csak ezek derülnek ki. Lássuk be, hogy úgyis félkész programokat adnak ki, tehát ezek helyett újabb félkész os-eket kiadni bizonyosan nem a felhasználók érdeke, így hazugság minden erre való hivatkozás.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
consono
nagyúr
Nem hiszem, hogy gebasz van. ellenben van egy Outlook 2010, egy Chrome 18 tabbal, TC, OCS2007 kliens, MS antivirus,Daemon Tools, meg a szokásos dolgok a háttérben. Ja és nem volt lekapcsolva a gép vagy két hete
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HaZse
őstag
Akkor ott valami gebasz lehet. Nekem a notimon jelenleg fut: Avast Internet Security, Daemon Tools, Firefox (5 füllel), The Bat!, TC, MS Word 2007 meg a vlc. Ezekkel együtt megeszik 1.83GB-ot.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Crystalheart
őstag
Nálunk is csak 2 GB van W7-re, igaz, egyes nagy memóriaigényű alkalmazásokhoz jól jönne a 4. Az XP-m 1 GB-al megy, de ez érezhetően kevés, ha kicsit több ablakot nyitok meg operában, két felhasználó párhuzamos futása böngészővel meg szinte lehetetlen. Szóval ez manapság szerintem nem annyira OS-függő, inkább hogy milyen programokat használunk.
-
AMD Power
titán
Én ettől a felülettől nagyon nem vagyok boldog. Bár ahogy nézem kénytelen leszek hozzászokni idővel.
-
cefre00
tag
Hát én mint Linux user érdekesnek találom ezt az új rendszert. Szívesen kipróbálnám a csempés megoldást, mert ilyesmit még nem használtam. Bár a Linux világában látta már ezt az, ha ablakkezelésről van szó.
A fejlesztői változatot érdemes egy virtuális gépre telepíteni? Kipróbálható ott?
-
larryking
senior tag
Szerintem nem lesz gond a sebességgel, a WP7 egy nem kiemelkedő hardveren úgy megy mint az álom, ha ebből valamit áthoznak a nagytestvérbe, az már minden lesz, csak nem akadozós.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest