Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Nektek előjön ilyen pixelesedés? De mégsem az hanem a gép tolja ki igy a jelet a VGAnak
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
hyperspace
őstag
szep es jo, de nekem kell ra egy media center. valaki tud segiteni?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
BiP
nagyúr
válasz larryking #142 üzenetére
Tableten lehet, hogy van erre fizikai gomb, ami kézre is esik.
Én desktopon használnám, ott ciki lenne gombbal restartolni/kikapcsolni. (bár nem megoldhatatlan, de mindenképp kényelmetlen)
Valahol olvastam, hogy a funckió megvan, akár parancsikont is lehet rá csinálni, csak hát elég gáz, hogy így trükközni kell. -
larryking
senior tag
válasz MacCaine #143 üzenetére
Nem találtam erre utaló kapcsolót........csak a fizikait 4 mp-ig.
Hétvégén talán megtalálom.
De lehet a mikrofos megalkotta az örökmozgót, és szerintem az egyik usb csatlakozón mintha víz csillant volna meg, lehet vizet termel a winfos 8???
[ Szerkesztve ]
"We'll meet you where the lights are...."
-
BiP
nagyúr
válasz larryking #140 üzenetére
Na, ennek csak örülni tudok, tudunk.
Valahol olvastam, hogy mit hagytak ki a quick bootból. Csodálkozom, hogy nem előbb lépték meg. Hibernálás, Stand by sosem volt a kedvencem, de ez úgy érzem, tetszeni fog.
(persze csak ha könnyen elérhető marad a hagyományos restart is - ha éppen arra lenne szükség)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
MacCaine
őstag
A boot idő driverek és automatikusan induló programok nélkül MINDEN op. rendszeren nagyon kevés, szóval várjunk még a dícséretekkel...
-
MacCaine
őstag
válasz buvartacsko #112 üzenetére
Ilyet kb. csecsemő koromban mondtak utoljára. Azóta "kicsit" megnőttem, és a cukker szó az utolsó, ami az ember eszébe jut rólam...
-
larryking
senior tag
Érdekes, hogy a két böngésző más elven működik. Különk kell a flasht telepiteni mindkettőhöz.
-
nuke7
veterán
egy verzió lesz..?
hát, én tuti nem akarom 24"-en full HD-ban a tile-okat bámulni...https://youtube.com/user/nuke7
-
Recon666
Közösségépítő
Ígéretesnek tűnik.
-
kerelo
aktív tag
Ez eddig nagyon szinpatilus.A boot idő,nagyon komoly
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Cathfaern
nagyúr
Felpakoltam a laptopomra, sajnos úgy fest az x1400-as videókártya már túl régi neki, legalábbis nem ismerte fel... (win7-es drivert még nem próbáltam feltenni). Így maga a felület kissé akadós volt, illetve natív felbontást se tudtam belőni, csak 1400x1050-et engedett (1680x1050 helyett).
Amit láttam belőle az viszont tetszett, bár tény, hogy szokni kell egy kicsit, hogy mi hol van. Csempék szerintem jók, de mondjuk nekem már WP7-ben is tetszettek. Majd megpróbálok vga drivert felerőszakolni rá, aztán tesztelem még -
larryking
senior tag
Ezt már a tabletről írom, és eddig nagyon jó. Minden megynrendesen, elsőre. Mint a wp7 aki látott már, az tudja mire gondolok.
-
larryking
senior tag
Ezt már a tabletről írom, és eddig nagyon jó. Minden megynrendesen, elsőre. Mint a wp7 aki látott már, az tudja mire gondolok.
-
AMD Power
titán
válasz Crystalheart #107 üzenetére
Nekem is 2gb van a Win7 melle es en szemely szerint ritkan erzem kevesnek. De ettol fuggetlenul tolok majd bele meg 2gb DDR3-t.
-
zoltanz
nagyúr
Nekem úgy rémlik mintha az MS azt nyilatkozta volna: a Win8 már nem támogatja a 32 bit-es procikat, Esetleg majd a 9 lesz ilyen?
-
FRENK1988
veterán
be kén élesíteni főrendszernek
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
RyanGiggs
őstag
válasz Illusion1010 #83 üzenetére
Így már teljesen világos!!! Ezek szerint az életemből kimarad a Win8, mert
a Win7-el meg vagyok elégedve,tehát nem szándékozom lecserélni,
tabletem meg nincs, nem is lesz!! (nem csak az ára miatt,hanem mert felesleges)
Telóra talán érdekelt volna, mert 1-2 év múlva "lehet" lecserélem az 5éves K750i-met.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz i are robot #53 üzenetére
Mégiscsak én vagyok a próféta. A lottóban lenne olyan szerencsém, mint a jövendölésben, már gazdag lennék! Már pedzik, hogy W8-ban lesz DX11.1.
shteer: Hogy több adatot szerezznek rólad, jobban nyomon tudjanak követni, stb. Persze, ez nem a hivatalos, csak ezek derülnek ki. Lássuk be, hogy úgyis félkész programokat adnak ki, tehát ezek helyett újabb félkész os-eket kiadni bizonyosan nem a felhasználók érdeke, így hazugság minden erre való hivatkozás.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
consono
nagyúr
Nem hiszem, hogy gebasz van. ellenben van egy Outlook 2010, egy Chrome 18 tabbal, TC, OCS2007 kliens, MS antivirus,Daemon Tools, meg a szokásos dolgok a háttérben. Ja és nem volt lekapcsolva a gép vagy két hete
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HaZse
őstag
Akkor ott valami gebasz lehet. Nekem a notimon jelenleg fut: Avast Internet Security, Daemon Tools, Firefox (5 füllel), The Bat!, TC, MS Word 2007 meg a vlc. Ezekkel együtt megeszik 1.83GB-ot.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Crystalheart
őstag
Nálunk is csak 2 GB van W7-re, igaz, egyes nagy memóriaigényű alkalmazásokhoz jól jönne a 4. Az XP-m 1 GB-al megy, de ez érezhetően kevés, ha kicsit több ablakot nyitok meg operában, két felhasználó párhuzamos futása böngészővel meg szinte lehetetlen. Szóval ez manapság szerintem nem annyira OS-függő, inkább hogy milyen programokat használunk.
-
AMD Power
titán
Én ettől a felülettől nagyon nem vagyok boldog. Bár ahogy nézem kénytelen leszek hozzászokni idővel.
-
cefre00
tag
Hát én mint Linux user érdekesnek találom ezt az új rendszert. Szívesen kipróbálnám a csempés megoldást, mert ilyesmit még nem használtam. Bár a Linux világában látta már ezt az, ha ablakkezelésről van szó.
A fejlesztői változatot érdemes egy virtuális gépre telepíteni? Kipróbálható ott?
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
larryking
senior tag
Szerintem nem lesz gond a sebességgel, a WP7 egy nem kiemelkedő hardveren úgy megy mint az álom, ha ebből valamit áthoznak a nagytestvérbe, az már minden lesz, csak nem akadozós.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest