- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Én amint lehetett, használtam a Windows 2000-et, szerintem nem volt az rossz. Előtte az NT 4.0... na az rossz volt, szerintem annyi fagyásom azóta nem volt összesen, mint abban a két évben. Amúgy a 2000 után én a Windows Server 2003-at használtam, ameddig csak lehetett. Akkoriban még nagyon "éltem" a win mókolását, az arra tökéletes volt, azóta ezt meguntam. Viszont az a 2003 olyan stabil volt, mint soha azóta semmi. Utána meg belekóstoltam a Server 2008 rendbe is, de azt már csak próba képpen. Vitt a kíváncsiságom.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
BSOD
senior tag
-
Mr Bond 007
őstag
Win 2k az egyik legjobb os volt miután megkapta a service packokat. Stabil volt mint egy netware. Személyes tapasztalat.
"Annál már csak az jobb, hogy az egyetemen az egyik műszert egy 286-os hajt DOS 6.22-vel. Ha az a gép összeszarja magát, akkor a millás műszer is ugorhat, ha csak nem szereznek hozzá alkatrészt mondjuk bacsistól."
Ha egy alkalmazottam ilyet mondana úgy rúgnám ki páros lábbal mint a huzat! Már bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vagy ennyire kedvelik a CPUID munkatársai a hírhedt rendszert, vagy egyedi a humoruk.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest