Hirdetés
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tejföl, de klasszikus Linuxként gyakorlatilag akármilyen asztali környezet, ablakkezelő felrakható.
(#220) Set-Comment™
"Szamomra sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom."
De azért szervereket nem kalimpálva kezelsz, ugye? Nyilván nem végzel olyan munkát, ahol valójában pl. az egérnek van előnye. És persze csak a tapifelület az összehasonlítás alapja, mert alapvetően sok dolog volt eddig is, amire nem kellett egér. Tehát a billentyűről vezérelhetőség nem újdonság, asszem.
Csak egy kicsit g.cizek: magyar kiosztású virtuális, ne adj Isten, valódi billentyűzet? A többség számára sokkal kézenfekvőbb és örömteli lenne.
Engem egyébként mérhetetlenül zavart ez az átlátszó-opálos keret mánia. Szerintem szörnyű volt. Ha nem akarom látni a paneleket és a keretet, akkor az előbbi auto eltűnés, utóbbi minimális szélesség.
-
Set-Comment™
senior tag
Szamomra (bar en szeretem az uj dolgokat, ezert az MS most nagyon ott van nalam) sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom. Nagyon tetszik az uj irany, a desktopok kopnak ki, en is mar kobo NAS-kent hasznalom az enyemet mert egyszeruen sokkal kenyelmesebb egy x86-os tablan bongeszni. Konzumer piacon hihetetlen jo az MS iranya es a kornyezetemen is azt latom, hogy jofele halad a trend.
A fotelmernokok meg le vannak ejtve. Rinyaljanak csak.
-
Ahogy a számítástechnika egyre inkább mainstream lesz, úgy egyszerűsödik. 5-6 éve még én is szerettem a hekkelést, volt Longhorn transformation kit az xp-n meg hasonlók. Ma már arra is lusta vagyok, hogy a default hátteret lecseréljem. Még jó, hogy a Windows synceli és elég volt egyszer

Az sem zavar, hogy a TV UI-ja milyen. Használni akarom, maguknak a programoknak a UI-ja ami fontos nekem. Pl a VS brutáljó lett így metrósítva. Ráadásul nekem tetszik is. Bár lehet nekem van izlésficamom.
Másrészt az integrált Hyper-V is egy nagyon jó dolog. Már csak azért megéri váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő