Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tejföl, de klasszikus Linuxként gyakorlatilag akármilyen asztali környezet, ablakkezelő felrakható.
(#220) Set-Comment™
"Szamomra sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom."
De azért szervereket nem kalimpálva kezelsz, ugye? Nyilván nem végzel olyan munkát, ahol valójában pl. az egérnek van előnye. És persze csak a tapifelület az összehasonlítás alapja, mert alapvetően sok dolog volt eddig is, amire nem kellett egér. Tehát a billentyűről vezérelhetőség nem újdonság, asszem.
Csak egy kicsit g.cizek: magyar kiosztású virtuális, ne adj Isten, valódi billentyűzet? A többség számára sokkal kézenfekvőbb és örömteli lenne.Engem egyébként mérhetetlenül zavart ez az átlátszó-opálos keret mánia. Szerintem szörnyű volt. Ha nem akarom látni a paneleket és a keretet, akkor az előbbi auto eltűnés, utóbbi minimális szélesség.
-
Set-Comment™
senior tag
Szamomra (bar en szeretem az uj dolgokat, ezert az MS most nagyon ott van nalam) sokkal kezenfekvobb es oromteli, hogy egyre kevesebbet kell egeret/touchpad-ot hasznalnom. Nagyon tetszik az uj irany, a desktopok kopnak ki, en is mar kobo NAS-kent hasznalom az enyemet mert egyszeruen sokkal kenyelmesebb egy x86-os tablan bongeszni. Konzumer piacon hihetetlen jo az MS iranya es a kornyezetemen is azt latom, hogy jofele halad a trend.
A fotelmernokok meg le vannak ejtve. Rinyaljanak csak.
-
Ahogy a számítástechnika egyre inkább mainstream lesz, úgy egyszerűsödik. 5-6 éve még én is szerettem a hekkelést, volt Longhorn transformation kit az xp-n meg hasonlók. Ma már arra is lusta vagyok, hogy a default hátteret lecseréljem. Még jó, hogy a Windows synceli és elég volt egyszer
Az sem zavar, hogy a TV UI-ja milyen. Használni akarom, maguknak a programoknak a UI-ja ami fontos nekem. Pl a VS brutáljó lett így metrósítva. Ráadásul nekem tetszik is. Bár lehet nekem van izlésficamom.
Másrészt az integrált Hyper-V is egy nagyon jó dolog. Már csak azért megéri váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest