Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
benedekco
üzenetére
Nekem win 95-től fogva volt néhány esetben driver gondom. Előfordulnak driveres anomáliák sajnos ami egy-egy hardver összakadás/hiba miatt jön elő. Egy hardveres bug/hiba már bőven túlmutat egy átlagos felhasználói tudáson. Megint túlzásokba estek.. ilyen esetben szépen kell hívni egy IT-s emberkét vagy elvinni olyan helyre amiben megbízunk. Igen ez pénzbe kerül, ahogy az is pénzbe kerül ha egy autóba valamit helyre kell tenni még ha pár perces feladat is.
Ha csörög a mosógép én sem háborodok fel, hogy mitől van hangja meg nehogymár értenem kelljen a mosógéphez hogy meg tudjam javítani, hogy ne zörögjön, mert elvárnám hogy csöndbe legyen. Ilyenkor hívom a szerelőt mert NEM értek hozzá.Hidd el nekem is volt olyan hardveres gondom amin hetekig agyaltam. Ez ilyen. De ezek a problémák jó ha tényleg pár századnyi felhasználót érintenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha váltanál gépet egy Kaby Lake, Coffee Lake vagy Ryzen cuccra, akkor jól működne a Windows 10.