- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
szabonagyur #13 üzenetére
Maradjunk annyiban kulturáltan, hogy nem értünk egyet.
Félévente csörög a telefonom, hogy az új bulid miatt nem működik ez meg az. Már a csomagok mennyisége is kevesebb az ltsc -n. Még a régi fajta ltsb-n néztem, 2 évente volt főverzió frissítés. Annyival kevesebb stressz éri a felhasználót. A szokásos keddi biztonsági frissítések ugyanúgy érkeznek, egyébként.
Szerinted miért kritikus és beágyazott rendszerekhez van ez a verzió? -
Cifu
félisten
válasz
szabonagyur #13 üzenetére
nettó hülyeség amit írtál. Sok ismerős (köztük idősebb korosztály) is megelégedve használja a Win10 valamelyik verzióját. Akinek olyan jellegű a gondja LTSC-vel is lehet.
Szerintem nem mondott hülyeséget. Azért az LTSC nem csinál olyasmit, hogy egy frissítés után átállítja például az alapértelmezett programokat a Microsoft saját szoftvereire. Szívtam én amiatt, mert egy laza frissítés után a sokadik almenüben kell kézzel visszaállítani a .PDF fájlokhoz az Adobe Readert, mert hát a helyette beállította az Edge-et. Nem volt mókás...
-
Urby66
aktív tag
válasz
szabonagyur #7 üzenetére
Igen, így van, a név a 1809 build után változott meg, de az üzleti modell mellette ugyanaz.
w.miki
A hardverigeny megegyezik, ahogy látod egyik változat sem produkál több FPS-t, de az LTSC esetén kevesebb a játékmenetet zavaró akadás.
Úgy gondolom ha windowsról van szó és játszani kell, akkor mindenképp valamelyik 10-es kiadást érdemes telepíteni.Cifu
Köszönöm, tényleg sok munka volt vele, de valahol jó móka volt, hisz csak játszani kellett.
Igazából egy regebbi ilyen témával kapcsolatos hozzászólásomra kapott válasz inspirált, hogy megcsináljam a tesztet. Ott a kolléga azt mondta, hogy hülyeséget terjesztek ha játékra LTSC - t ajánlok. Szóval ez egyfajta önteszt, hogy mégsem vagyok hülye... -
w.miki
veterán
válasz
szabonagyur #4 üzenetére
Akkor milyen Win-t érdemes feltenni egy ilyen gyenge gépre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest