Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
"Azért az LTSC nem csinál olyasmit, hogy egy frissítés után átállítja például az alapértelmezett programokat a Microsoft saját szoftvereire. Szívtam én amiatt, mert egy laza frissítés után a sokadik almenüben kell kézzel visszaállítani a .PDF fájlokhoz az Adobe Readert, mert hát a helyette beállította az Edge-et. Nem volt mókás..."
Az LTSB 2016 tényleg nem csinált ilyet, de az LTSC rosszabb ebből a szempontból, amígy nem alkalmazom a fixet, addig visszaállítja a jpg kiterjesztéshez a Paintet az IrfanView helyett, meg a Foxit Readernél is ugyanezt csináltja.
2 GB ram mellett és lassú merevlemezzel teszteltem ezt és a régebbi verziót, a régebbi gyorsabban bootol és a programok is gyorsabban indulnak, reszponzivabb a rendszer, lehet, hogy érdemes volna megnézni rajta a játékokat is.
Semmilyen komolyabb hibát nem tapasztaltam velük, semmi olyan probléma nem volt, amit a Candy Crush Edition felhasználói írnak a Windows 10 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest