Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
"Azért az LTSC nem csinál olyasmit, hogy egy frissítés után átállítja például az alapértelmezett programokat a Microsoft saját szoftvereire. Szívtam én amiatt, mert egy laza frissítés után a sokadik almenüben kell kézzel visszaállítani a .PDF fájlokhoz az Adobe Readert, mert hát a helyette beállította az Edge-et. Nem volt mókás..."
Az LTSB 2016 tényleg nem csinált ilyet, de az LTSC rosszabb ebből a szempontból, amígy nem alkalmazom a fixet, addig visszaállítja a jpg kiterjesztéshez a Paintet az IrfanView helyett, meg a Foxit Readernél is ugyanezt csináltja.
2 GB ram mellett és lassú merevlemezzel teszteltem ezt és a régebbi verziót, a régebbi gyorsabban bootol és a programok is gyorsabban indulnak, reszponzivabb a rendszer, lehet, hogy érdemes volna megnézni rajta a játékokat is.
Semmilyen komolyabb hibát nem tapasztaltam velük, semmi olyan probléma nem volt, amit a Candy Crush Edition felhasználói írnak a Windows 10 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő