Új hozzászólás Aktív témák
-
@Syl, LOL.
Én azért elítélem.@Cpt. Pirk, MaxxDamage : A Nyomity is Gnome3, csak mókolva.
Amúgy a Gnome3 is egészen megregulázható, csak az volt a kiindulási filozófia, hogy minek legyenek beállítások, úgysem érdekel senkit -> alapvető baromság. Tehát mindenhez kiegészítő kell. Amúgy van is mindenre, csak mire kiválogatod... Ellenben a RAM használata alacsony. (Melóhelyen Gnome3 alapértelmezett disztrót kell használni, mindenki vinnyog tőle, én meg belaktam, és tudok frankón dolgozni vele.)@Casoli : LOL. VGA driver nincs fent alapból, a driverek telepítésére van egy külön kis kezelőpanel, ott bekattintottad volna, és megy
@nyisziati : Ember van, aki magától elindítja a Konquerort?
-
Szerintem több próbát ne tegyél ezzel a sz*r Linux-szal! WinX-ből azért van egy fajta (lényegében), hogy ne kelljen gondolkodni, melyik lenne jó a gépemre. Linuxból tul sok van és még arra sem hajlandó, hogy megkeresse magának a hozzá illő gépet!
Linux esetén csoda nem történik, a felhasználónak kell gondolkodnia valamennyit, cserébe igen sok változat van belőle, ingyen. Ilyen ez! Maradj csak a jól bevált önjáró Winx-nél. Ezt amúgy milyen asztali kezelőfelülettel használod?
(#168) Apollyon
Látom szintén kipróbáltad a Linuxot!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem a Linux, az XFCE felület ilyen. "Normális", többet nyújtó felületet célszerű használni, ahol a tearing mentesítés be van építve a gui-ba és nem kell config fájlban bekapcsolni. Pl. KDE. XFCE alatt is össze lehet hozni, csak macerásabb.
A 720p szaggatásának meg másik oka van, se Chrome, se Firefox alatt nem aktív alapból a hardveres gyorsítás Linux alatt. Ennek driveres okai vannak, de lehet vele kísérletezni: [pl. Firefox alatt egy kulcs átállítása bekapcsolni]
Röviden összefoglalva az Xubuntu (és vele az XFCE felület) egy minimalista rendszer, minimalista igényekkel. Ennek megfelelően célszerű kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest