- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
arnyekxxx #556 üzenetére
Többnyire böngészőből mindenféle random addonokat kiganézni, ask toolbart levakarni, letöltések között random exe-k, vírusírtó karanténjának ürítgetése, másik 3 vírusírtó (amiből 2 kamu, meg egy norton trial ami kb károsabb mint a két másik kamu) levakarása ami közben felmászott, teljes vírus/adware írtás.
Amúgy nagyi először W7-et használt, az 2-3 havonta képes volt letérdelni neki, aztán frissített 10-re, ott már nagyi se kellett, W10 intézte magától pl frissítés utáni bootloop-al.
Ezek mind user errorok (kivéve a W10 bootloop, az 100% MS fail), aláírom, de ha én vagyok akinél csörög a telefon hogy "jajmegintlassúezaszar tudszvalamitcsinálni" akkor egy idő után elkezd unalmas lenni én pedig elkezdek egy permanens megoldás után keresgélni.
Serdülő unokaöcsémnél hasonló volt a szitu, nyilván tudjuk mitől lett havonta rákos a gépe, de amióta linuxon játszik (amikkel játszik mind van steamen linuxon) azóta semmi gondom vele, csak megy.
Persze ugyanitt szeretném megjegyezni hogy nekem is volt dolgom olyan géppel ahol felhasználási igényeknek tökéletes lett volna a legmezeibb linux is, de a HW nem kedvelte a pingvineket szóval maradt a Win. De ahogy előbb is említettem ilyenből egyre kevesebb van, sőt inkább a winre nincs driver a jellemző. Legutóbb pl USB-s videódigitalizáló volt hasonló (egyik vége USB, másik vége RCA/s-video), ott is XP volt a hivatalos utolsó, W7-re még fel lehetett imádkozni erős basszamázások következtében sűrű kékhalálozgatásokkal, Mint alatt rádugtuk és már jött is be az adás, VLC-vel simán menthető volt a stream x264-be amit proci szépen integrált gpu-ból kódolt.
Amúgy elvileg az elosztós lekapcsolás már nem kéne hogy gondot okozzon, elég régóta naplóznak minden OS alatt a filerendszerek, de nyilván nem a legegészségesebb HW szemszögből
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged