Új hozzászólás Aktív témák
-
@Syl, LOL.
Én azért elítélem.@Cpt. Pirk, MaxxDamage : A Nyomity is Gnome3, csak mókolva.
Amúgy a Gnome3 is egészen megregulázható, csak az volt a kiindulási filozófia, hogy minek legyenek beállítások, úgysem érdekel senkit -> alapvető baromság. Tehát mindenhez kiegészítő kell. Amúgy van is mindenre, csak mire kiválogatod... Ellenben a RAM használata alacsony. (Melóhelyen Gnome3 alapértelmezett disztrót kell használni, mindenki vinnyog tőle, én meg belaktam, és tudok frankón dolgozni vele.)@Casoli : LOL. VGA driver nincs fent alapból, a driverek telepítésére van egy külön kis kezelőpanel, ott bekattintottad volna, és megy
@nyisziati : Ember van, aki magától elindítja a Konquerort?
-
Szerintem több próbát ne tegyél ezzel a sz*r Linux-szal! WinX-ből azért van egy fajta (lényegében), hogy ne kelljen gondolkodni, melyik lenne jó a gépemre. Linuxból tul sok van és még arra sem hajlandó, hogy megkeresse magának a hozzá illő gépet!
Linux esetén csoda nem történik, a felhasználónak kell gondolkodnia valamennyit, cserébe igen sok változat van belőle, ingyen. Ilyen ez! Maradj csak a jól bevált önjáró Winx-nél. Ezt amúgy milyen asztali kezelőfelülettel használod?
(#168) Apollyon
Látom szintén kipróbáltad a Linuxot!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem a Linux, az XFCE felület ilyen. "Normális", többet nyújtó felületet célszerű használni, ahol a tearing mentesítés be van építve a gui-ba és nem kell config fájlban bekapcsolni. Pl. KDE. XFCE alatt is össze lehet hozni, csak macerásabb.
A 720p szaggatásának meg másik oka van, se Chrome, se Firefox alatt nem aktív alapból a hardveres gyorsítás Linux alatt. Ennek driveres okai vannak, de lehet vele kísérletezni: [pl. Firefox alatt egy kulcs átállítása bekapcsolni]
Röviden összefoglalva az Xubuntu (és vele az XFCE felület) egy minimalista rendszer, minimalista igényekkel. Ennek megfelelően célszerű kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged