Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • vadkörte

  addikt

  válasz joysefke #721 üzenetére

  Még mindig nem érted, de úgy látom nem is akarod érteni... :W

  Nem most adtak ki először ahhoz a 20 éves hw-hez drivert, hanem egy 20 éves hw eddig is működő driver-éhez adtak ki FRISSÍTÉST!

  Ha Pistike = átlaguser, akkor Pistike nem fog Pistikeanyukának semmit telepítgetni, mivel Pistikeanyuka a madarasteszkóban, vagy a médiamárktban (tetszőlegesen kiválasztott elektronikaihulladék árulda) vesz egy az eladó által ajánlott valamit, amin ott az előtelepített operációs rendszer. 90%-ban W10, a maradék lehet Ubuntu, vagy EndlessOS. Pistikeanyuka (vagy Pistike) bekapcsolja, elvégzi az alap beálításokat és anyuka boldogan használja.
  Max a felhasználói programokat telepíti neki fel, majd a gépet 3-6 hónapos korában, ha már lassú mint a tetű, elviszik egy hozzáértő(bb) madárhoz, aki szop vele napokat mire kiganajozza a felhalmozott szemetet (meg spy- és maleware-eket) majd félévente eljátszák ugyanezt.

  Ha Pistike = nonátlaguser, akkor megoldja Pistikeanyukának Windows-zal, vagy az általa kedvelt Linux variánssal és Pistikeanyuka boldogan használja a gépet, anélkül, hogy tudná mi van rajta.

  (#725) Dave™:
  Egyik kedvenc telepítésemnél - desktop PC + W7 - alapból nem ismerte fel a LAN vezérlőt, meg még egy rakat dolgot. A driverek telepítése után - ~30 perc és vagy 10 restart - sem volt hálózat, mert egy régi verzió kellett volna neki, de Internet nélkül nehéz lett volna leszedni.
  De maradjunk W10-nél. Az is tudott már meglepetéseket okozni driverekkel. Telepítés után leszedte a legfrissebb LAN drivert és onnantól nem volt hálózat. vagy hang, vagy bármi...

  [ Szerkesztve ]

  Üdv. V. Körte

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés