- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hommeros
őstag
A hozzám hasonlókat embereknek hívják, gyökérnek aki rasszokba helyez másokat. Megvan?
Az ám, te mint közösségépítő rasszfajta. Gratripla Te mit +1-zel? Vagy te vagy a helyi bólogató Jancsi, aki odaáll feszíteni a másik mellé. Kb minden Wildstar cikkhez bemásolod a jegyzettömbbe mentett "hatalmas" tapasztalataidat, mert hát anélkül biztos nem vennénk meg a játékot.
-
Sagnya
csendes tag
Egyértelműen várós !
Viszont megvárom az első pár hónap tapasztalatait,mielőtt pénzt áldoznék rá. -
Prof
addikt
Na majd kivancsi leszek megjeleneskori review-kra. Amugy ude szintfoltnak tunik a sok kinai/koreai f2p mmo kozott. Ha nem lesz benne jatekmenetet tonkretevo exploit mar csodalkozni fogok.
Sok MMO-t probaltam, jatszottam mar, a supportja fogja eldonteni milyen sikeres lesz.A fizetsz akkor is ha nem jatszol vele modell nem nyero szerintem. Egy P2P MMO-nal az ido 80-90%-aban olyanert fizet a jatekos amit nem tud hasznalni. (mert alszik, dolgozik, tanul stb.)
A kinai WoW elofizetest tartom fairnek, annyit fizetsz amennyit online jatszol vele. (kb. feltoltokartyas mobil szint) -
ripla
addikt
én mint aki rendelkezik béta kulccsal és játszottam is vele bő 2 hónapot, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a játék kellően nehéz, élvezetes, és elképesztő mennyiségű tartalom van benne. igaz én csak lvl31-ig jutottam el, de nekem ahhoz is 2 hónap kellett, szóval ja, van benne tartalom bőven.
megvenni csak azért nem fogom, mert az utóbbi időben úgy kompletten kiégtem ebből az egészből, és bő 25 év stabil játékos múlttal a hátam mögött, egyszerűen már nincs kedvem játszani semmivel.
ez természetesen ezt a játékot semmilyen formában nem minősíti, mmo rajongóknak csakis ajánlani tudom. -
Th1sN04ll
senior tag
Micsoda harc egy game miatt
még ha megérdemelné
-
-
hommeros
őstag
JÓ nagy arc meg önbizalom van ehhez a gagyi klónhoz, ha ilyen előrendelői giftekkel akarják kiverni a játékosok szemét. +10 bag slot. Azám! Meg félnyálas kifli a tatyóba!
-
kovsol
titán
Sajnos nekem Beta kulcsot nem küldtek, de én is várom a játékot.
-
.LnB
titán
-PVE szerverek "vannak", de itt máshogy van az egész. A karakternél lehet beállítani, hogy akarsz e PVP-zni vagy sem. (ezt nem néztem át tüzetesebben)
-Persze simán lehet szintezni egyedül. Én lvl39-ig jutottam, kevés időm volt a játékra.
-Igen ilyen szép. HangulatosAmi számomra kérdéses az a gépigény, és az ár. Beta nagyon kevés fps-el futott.
(#8) Th1sN04ll: Youtube-on ha megnézed a hivatalos videókat mindegyik ilyen humorral operál. Ez vagy bejön valakinek, vagy nem
-
-
.LnB
titán
Nekem instant buy. Én játszom a bétával is jó ideje. A legígéretesebb játék ami jó pár éve "megjelent". Érdekes is ez a sok negatív hozzászólás.
-
bbTamas77
aktív tag
Zöld bajszos, ufó szerű ízé karakter valami gusztustalan. Borzasztó, hogy nincs semmi eredetiség, jóízlés.
-
Th1sN04ll
senior tag
Ugye ez csak vicc?
-
nonsen5e
veterán
Mennyit adunk neki a free to play-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Outlook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest