- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hommeros
őstag
A hozzám hasonlókat embereknek hívják, gyökérnek aki rasszokba helyez másokat. Megvan?
Az ám, te mint közösségépítő rasszfajta. Gratripla Te mit +1-zel? Vagy te vagy a helyi bólogató Jancsi, aki odaáll feszíteni a másik mellé. Kb minden Wildstar cikkhez bemásolod a jegyzettömbbe mentett "hatalmas" tapasztalataidat, mert hát anélkül biztos nem vennénk meg a játékot.
-
Sagnya
csendes tag
Egyértelműen várós !
Viszont megvárom az első pár hónap tapasztalatait,mielőtt pénzt áldoznék rá. -
Prof
addikt
Na majd kivancsi leszek megjeleneskori review-kra. Amugy ude szintfoltnak tunik a sok kinai/koreai f2p mmo kozott. Ha nem lesz benne jatekmenetet tonkretevo exploit mar csodalkozni fogok.
Sok MMO-t probaltam, jatszottam mar, a supportja fogja eldonteni milyen sikeres lesz.A fizetsz akkor is ha nem jatszol vele modell nem nyero szerintem. Egy P2P MMO-nal az ido 80-90%-aban olyanert fizet a jatekos amit nem tud hasznalni. (mert alszik, dolgozik, tanul stb.)
A kinai WoW elofizetest tartom fairnek, annyit fizetsz amennyit online jatszol vele. (kb. feltoltokartyas mobil szint) -
ripla
addikt
én mint aki rendelkezik béta kulccsal és játszottam is vele bő 2 hónapot, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a játék kellően nehéz, élvezetes, és elképesztő mennyiségű tartalom van benne. igaz én csak lvl31-ig jutottam el, de nekem ahhoz is 2 hónap kellett, szóval ja, van benne tartalom bőven.
megvenni csak azért nem fogom, mert az utóbbi időben úgy kompletten kiégtem ebből az egészből, és bő 25 év stabil játékos múlttal a hátam mögött, egyszerűen már nincs kedvem játszani semmivel.
ez természetesen ezt a játékot semmilyen formában nem minősíti, mmo rajongóknak csakis ajánlani tudom. -
Th1sN04ll
senior tag
Micsoda harc egy game miatt
még ha megérdemelné
-
-
hommeros
őstag
JÓ nagy arc meg önbizalom van ehhez a gagyi klónhoz, ha ilyen előrendelői giftekkel akarják kiverni a játékosok szemét. +10 bag slot. Azám! Meg félnyálas kifli a tatyóba!
-
kovsol
titán
Sajnos nekem Beta kulcsot nem küldtek, de én is várom a játékot.
-
.LnB
titán
-PVE szerverek "vannak", de itt máshogy van az egész. A karakternél lehet beállítani, hogy akarsz e PVP-zni vagy sem. (ezt nem néztem át tüzetesebben)
-Persze simán lehet szintezni egyedül. Én lvl39-ig jutottam, kevés időm volt a játékra.
-Igen ilyen szép. HangulatosAmi számomra kérdéses az a gépigény, és az ár. Beta nagyon kevés fps-el futott.
(#8) Th1sN04ll: Youtube-on ha megnézed a hivatalos videókat mindegyik ilyen humorral operál. Ez vagy bejön valakinek, vagy nem
-
-
.LnB
titán
Nekem instant buy. Én játszom a bétával is jó ideje. A legígéretesebb játék ami jó pár éve "megjelent". Érdekes is ez a sok negatív hozzászólás.
-
bbTamas77
aktív tag
Zöld bajszos, ufó szerű ízé karakter valami gusztustalan. Borzasztó, hogy nincs semmi eredetiség, jóízlés.
-
Th1sN04ll
senior tag
Ugye ez csak vicc?
-
nonsen5e
veterán
Mennyit adunk neki a free to play-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest