- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz
Thunderzolee #10 üzenetére
Na ez szép! Én azért biztos valamilyen formán megmondtam volna a magamét annak az embernek, ha már szinte teljesen biztos, hogy ő lopta netet! Bár én azért azokat az embereket is hibásnak tartom ebben, akik nem védik le legalább egy egyszerű jelszóval is a netet, mert akkor már az is valamennyire visszatartó erejű, persze a hackerektől nem.
Mert nem mondom, ha találok nyitott hálózatot, akkor én is felmegyek rá a telómról, de csak is kizárólag böngészésre, ami tudom bűncselekmény, de közel sem lassítja a netet annyira, hog yaz észrevehető lenne! -
enddav
aktív tag
Egyébként én is gondoltam már erre, szvsz nem rossz ötlet, feltéve, ha csak sima böngészésre használják a netedet és nem torrentre, meg hasonló kalózkodásokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest