- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipavlidu!
tag
válasz
Crystalheart #39 üzenetére
Ertem.
-
ipavlidu!
tag
válasz
Crystalheart #37 üzenetére
Már bocsi, ezt már ha jól sejtem más topikokban is hangoztattad (mármint az utóbbit), de miért nincs? Bocsi azz offért....
-
ipavlidu!
tag
Lecsusztam egy ilyen konfig vasarlasarol: ket 8800gt + q6600 + negy giga ram. Most itt vagyok egy ddr1es 1giga rammal, egy 7600gt, meg egy régi procival, és valszeg nem fogok a közeljövőben gépet venni.... Éppen most nézek egy full grafikás Crysis videót, kicsit mazoista módon....
-
ipavlidu!
tag
Sot mostmar biztos, nem lesz uj gep.
-
ipavlidu!
tag
Eddig ugy tunt hogy nagyon jo aron tudok gepet szerezni, sot nem is gepet, atomeromuvet.... Most meg lehet hogy nem jon ossze. Raadasul lehet hogy ujabb gitarorakat sem fogok tudni tartani, nem hiv fol a leendo tanitvany.
Na jo, mondjuk ha belegondolok, orulhetek, hogy csak ennyi bajom van (vagy legalabbis most ez foglalkoztat)....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest