Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula_
tag
Már leírták mások, amit én is javasolnék:
Kicsit éreztetsd, hogy egy önálló valaki vagy és keresed a boldogságod, ahogyan mindenki más. Próbálkoztál nála, "őszintén, tisztán", de ha ő nem fogadta a közeledésed, akkor kezdj egy kicsit másfelé is kacsintgatni, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor egyszerűen leállni az ostromlással, aktivitással - mondjuk nem egyből, hanem fokozatosan. Ha majd látja, hogy kicsit feladtad a szerelmi részét a dolognak, akkor rájön, h elveszíthet. Ez vagy megijeszti és elgondolkodtatja és közeledni fog hozzád, vagy tényleg nincs rád szerelmi szinten szüksége és mindketten majd megtaláljátok a hozzátok illőt. A dolog egy kicsit türelem-játék, de az idő meg fogja oldani. Az élettapasztalat is majd segít dönteni mindkettőtöknek abban, hogy tényleg egymásra van-e szükségetek, vagy inkább másra. -
harry
veterán
Az írásbelinél ugye 3 fajta fogalmazás van (vagy miez), elemzés, összehasonlítás, érvelés. Legalábbi nálam így volt. Egy két oldalas írás volt az első szöveg, elolvastam de kicsit összetettnek tűnt, verselemzés/összehasonlítás nekem nem nagyon megy, maradt az érvelés. Talán vmi olyan volt, hogy mi a jobb, a digitális olvasmáynok vagy a hagyományos könyvek. Erről meg írtam ami eszembe jutott, minden apróságot, persze azért rendezetten. Szóbalinél meg a tételeket kell tudni, illetve néhány kötelező olvasmány tartalmát ismerni. Kapsz egy szöveggyűjteményt, ez is segítségedre lesz. Valamint általában véve fontos, hogy tudd használni a segédleteket, pl matekból a függvénytáblát, tudni mi-hol van, hogyan kell használni, töri atlasznál hasonlóképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi