- DUNE médialejátszók topicja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
Starcraft II-t elképzelném így ebben a formában.
-
csibe1
addikt
Eléggé árkád cuccnak néz ki.
Ahogy látom nemigen lesz mostanában normális fps-tps adaptáció a W40k-ból,ha csak ilyen konzolportok jönnek.Az RTS vonalat is sikerült eltolniuk.
Jöhetne már egy RTS minimum Dark Crusade szintű történettel,és kezeléssel,a DoW2 grafikus motorjával,de erre elég kicsi az esély ahogy olvasgattam.
Azthiszem maradok a régi vonalas W40k RTS-eknél a Soulstormmal bezárólag,bár már az se volt az igazi történet szempontjából. -
vhunor
őstag
Ha jól tudom, sajnos nem lesz benne coop, így majd 2 ezer forintos szinten talán beszerzem.
-
Xaels
félisten
Nagyon tetszik
Ez beszerzős lesz és ha jól vettem ki beszéltek valami kasztalapú MP-ről is ami ígéretesnek hangzik.
-
-
Zolás
addikt
-
Mikiller
aktív tag
Olyan közel van a kamera a főhős hátához, hogy kitakarja a képernyőt, szinte mást se látni.
Nekem elég is volt ebből a játékból ennyi videó. RTS jobb ebből a sorozatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Comic Con rendezvényen mutattak be 10 perc gameplayt a Warhammer 40000 Space Marine demóból.
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest