- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finkoo1980
csendes tag
Sziasztok!
Eddig boldog tulajdonosa voltam ennek a kis kütyünek, de ma nagyon meglepett, sajnos kellemetlenül...
Be akartam kapcsolni a wifi-t, beállításokban elhúztam a csúszkát, és nem történik semmi... egy idő után visszaáll kikapcsolt módba... hibaüzenet nem jön...
visszaállítás nem segített, eddig működött...
hardware, vagy software hiba lehet? most még megpróbálom újrarakni az androidot... egyébként gyári 4.4.2 kitkat..
leejtve nem volt, úgy vigyázunk rá, mint a hímestojásra...
nincs su, és nincs benne még memória kártya sem... (ezeket csak most akartam megcsinálni, mert folyamatban van a beszerzése, tárhelycserét szerettem volna, stb.) csak playről telepített appok voltak rajta, és semmi mókolás... remélem nem kell szervizbe küldenem!Ha tudtok segíteni, szívesen fogadok minden ötletet...
Új hozzászólás Aktív témák
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest