Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
A root már elérhető de addig nem ajánlott a felrakása amíg nincs meg a gyári stock ROM amire egy esetleges hiba esetén vissza lehetne állítani.
-
kelzsoca
félisten
Ha nem ma, akkor holnap ki fog kerülni a gyári szoftver a topicba.
-
canniball
nagyúr
A kijelzője milyen a Ghoo 7000-éhez képest?
supercharley!
Tőled is ezt kérdezném S7 vs. 70w viszonylatban.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tomee007007
őstag
Ajánlom helyette a Ghost Commandert, nagy használható progi, ráadásul magyar is!
-
kelzsoca
félisten
Már kész a csomag, csak ma nem voltam gép előtt, mindjárt kirakom.
-
minikahona
tag
Nekem is olyan. Azon az oldalon vibrál, de szerintem ez mindenkinél így van. Ha jól gondolom pont ott van a CPU, szóval az bezavarhat az LCD-nek. Én is találkoztam már ezzel, de engem eddig nem nagyon zavart. Bár most elgondolkodtam azon, hogy ez huzamosabb idő után nem fogja e kikészíteni azon a részen az LCD-t. Remélem nem....
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
thetan
aktív tag
Megnézném én is, de írd le hogy hogy tudom előidézni. eddig én még nem tapasztaltam ilyet, vagy nem figyeltem fel rá
A linkedre nem jön be semmi
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
thetan
aktív tag
rájöttem hogy az a szín amit linkeltél - de basszus - nekem is vibrál - legalább ne mondtad volna, soha nem jövök rá - így elvetted a kedvemet
Remélem e-book olvasáskor nem veri ki a szememet, mert ez volt az egyik oka hogy megvettem a készüléket. Visszaküldeni meg már nem tudom.
Mondjuk azon is el lehet gondolkodni, hogy, bármilyen készüléket veszünk ne lenne valami kifogásolható, akár ugyanazon készülék családon belül, akár bármilyen készüléknél vásárlásánál. Van akinek foltos lesz belülről az üveg, van akinek esetleg belassul, van akinek néhány pixelhiba keletkezik stb stb. Minimális , működést alapjaiban nem zavaró de bosszantó hibák tömkelege. Ez szerintem minden készülékre igaz lehet.
Ráadásul megveszi az ember, örül mert jó vétel, eltelik néhány hónap és hasonló áron fejlettebb géped kap. ilyenkor meg bosszankodik az ember hogy mi a fenéért nem várt még a vásárlással. Sajna a számítástechnika már csak ilyen
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
thetan
aktív tag
A legújabb rom van rajta?
Alkalmazások telepítése közben fagyokat?
-
tjb007
nagyúr
Állítsd vissza gyári állapotra, ha úgy is fagyogat akkor fordulj a szervizhez.
-
thetan
aktív tag
Nekem az utóbbi egy hétben 1x fagyott, amikor vettem a marketból egy zenelejátszó programot és telepítéskor elkezdte a gépen keresni a felrakott zenéket. Pedig amikor a kezemben van nyüstölöm, (mondjuk azért nem egész nap) de próbálgatom a különböző programokat - emulátorokat - most pl. a nintendó 64 - ét tettem fel. Meg a különböző ilyen- olyan innen-onnan beszerzett HD-s játékokat ami okozhat rendszerhibát, de ez eddig nem fagyasztotta le, legfeljebb nem tudtam elinditani a játékot.
Próbálj ki más launchert - Én az Apex launcher -t tettem föl, jól konfigurálható és gyors.
Időnként néz rá, hogy a beállítások futó szolgáltatásoknál mennyi szoftver fut, - nincs - e valami beragadva, - és időnként nézd meg mennyi nyitott alkalmazás fut a háttérben (alul a 3 .ikon) és ami nem kell lődd ki. Tudom hogy korábban az lett leírva, hogy ez felesleges, mert az android optimalizál - de ki tudja nem e ragad be valami - én mindenesetre nem engedem hogy amit nem használok az a háttérben foglalja a memóriát.
Néhány apróságtól eltekintve nem tartom rossz vételnek, tegnap délután óta mindössze 3% csökkent az akku - pedig az uj rommal tartja a wifit alvó állapotban is - Most mikor bekapcsoltam reggel, a wifi csatlakoztatva volt, azonnal használni tudtam
-
thetan
aktív tag
Rosszul irtam. -Beállitűsok - programok - futó proramok. Ott mutatja azt is, mennyi helyet foglalnak a futó programok - ha nagyon kevés a maradék hely, akkor fagyhat. Én mindenesetre igy gondolom. A korábban leirtak szerint ez elvileg nem következhet be, mert az android kilövi ami nem kell - de azért én meg szoktam nézni.
Illetve azt is megnézem, mennyi alkalmazás van párhuzamosan nyitva (ez alul a harmadik ikon) és kézzel kilövöm ami nem kell. Persze csak időnként, csak ugy az ellenörzés véget. Tapasztalatom ha töb időt töltök a géppel akkor jócskán van a "gyorsitó" ban (lehet nem ez a neve) nyitva alkalmazás. Elvileg ezt sem kéne, de próbáld ki, ha igy odafigyelsz rá csökken e- a lefagyások.
Meg még amit kipróbálnék a helyedben egy másik külső memóriakártyát újraformázva FAT32 -vel (Ne feledd el, hogy az uj rom a külső sd-t használja) ha nincs benne, akkor olvass vissza mit kell tenni hogy ujra a belső legyen az alapértelmezett
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Az, hogy nem megy a YT app (nem csak ezen, sok minden máson sem) a Google sara, náluk kell reklamálni.
Szerencsére a régebbi verziókkal nincs gond. -
vond
MODERÁTOR
Csak este menne, de találtam a neten is: kép1 | kép2
Anyaga egész korrekt, de azért nem árt vigyázni vele, mert ha valami hegyes/éles dologgal találkozik, akkor könnyen sérül (dehát milyen tok nem)...
Belül finom, filc-szerű borítás van (ez is egész korrekt)...
Megfelelő helyeken szépen nyílások vannak kialakítva, így minden elérhető tokban is...
A képernyő fedlapja és a hátsó kitámasztó is mágneses (és stabil is, nem engedi el csak úgy magától)...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
kelzsoca
félisten
Az előző szoftver óta jelzett hibák/problémák vannak kijavítva
A frissítés napokon belül elérhető a WayteQ hivatalos weboldalán is.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Akkor kérlek írd le a problémáidat.
-
anglergab
addikt
Mikor tapasztaltad a fagyásokat? A kijelző bekapcsolásakor vagy app futtatásakor?
-
FET-MEN
veterán
érdekes. nálam egyszersem fordult elő ilyesmi. legfrisebb szoftver van rajta?
Iphone 7
-
kelzsoca
félisten
A friss szoftverrel nem tapasztaltam fagyásokat, illetve az idő is pontos.
Random fagyások, akár a feltelepített alkalmazások miatt is felléphetnek.
(#883) tomee007007
Ezek is javítva lettek, tedd fel a friss szoftvert, itt a topicban megtalálod.
(#885) FET-MEN
A gyári szoftverként leközölt frissítések mindig hivatalosak.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Valószínűleg a Java virtuális gép okozza, meg egyéb, Androidot jellemző sajátosságok az állandóan 1 feletti értékeket. Ez nem jelent nagy terhelést, normális. Közvetlenül nem összehasonlítható x86 PC-k hasonló adataival.
Az uptime, top, stb. mind a kerneltől kérdezik le, ezért ugyanazok a számok.[ Szerkesztve ]
-
thetan
aktív tag
Mivel nincs beépített gps a gépben, én teljesen feleslegesnek tartottam a maps -ot. ezért vettem egy olyan programot ami tudja uninstalálni és ez volt a legelső dolgom. Mindig ott futott a háttérben, hiába kikapcsoltam. Biztos van más is amit lehet törölni, de ezt biztosan tudtam hogy nem okoz galibát ha kitörlöm
-
tjb007
nagyúr
Amelyik gyári alkalmazást nem használod azt ezzel (is) törölheted: [link]
Az összes eszközömön ahol tudtam az volt az első, hogy minden olyan gyári alkalmazást amit soha az életben nem fogok használni (Google+, Maps stb.) töröltem, amelyiken meg nem tudtam ott letiltottam (ezt az ICS és afelett már gyárilag tudja) így nem tudnak futni egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 5, Space Gray , 64Gb, Wifi + Cellular ( Sim + eSim ) független + Pencil
- Apple iPad Air 13" / Space Grey / Wifi + 5G / 128GB / Apple Pencil USB-C + Magic keyboard +UAG Tok
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest