- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbis2
tag
Helló sziasztok! Nekem az a nagyon csúnya problémám lenne hogy:vétel utáni 4. nap Meghalt a gép
utána 3-szor volt szervízbe de ugyan az
Tehát leírnám a problémámat! Bekapcsolom>Már az a kör alakú betöltési ikon is megáll>Majd bekapcsol(de sokkal lassabban mint amúgy kéne)>Bekapcsolás után néha reagál néha nem!!A KIJELZŐVEL NINCS BAJ!!! Tehát nem tudom mi lehet a problémája
Sorolom az alkalmazásokatk amik rajta vannak:Adobe 11.1,Race of champions,Tubemate(youtube letöltő),skype,facebook,go chat,driversion,valami másik versenyzős!,picsay Pro,youtube!!!
Ne kiabálj és ne sormintázz légy szíves...
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest