- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
body007 #1674 üzenetére
Én mindig csak a wifit kapcsolom le, azt visszakapcsolva pár másodpercen belül használható lesz, nem kell perceket várni. Egyébként én is tapasztalom a fent leírt jelenségeket sajna...
Ettől függetlenül amire én használom (netezés, FB, filmezés), arra egyenlőre - ha kompromisszumokkal is - de sokkal jobb mit az előző myaudio tabletem volt.
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdv Urak,
akku töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem, mert kicsit érdekes dolgot tapasztalok. Este 11 körül dugtam töltőre 42%-al, most reggel fél 8-kor 81%-ot mutat. Szinte mindig éjszaka van töltőn és szinte sosem megy fel 100%-ra. Ha kihúzom a töltőt, utána még emelkedik az akkuszint a kijelző szerint...
Gondolom ez így nem teljesen okés. Szerintetek szoftveres gond lehet vagy töltő hiba mint az S3-nál?
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdvözletem Urak,
szemezgetek ezzel a tablettel, visszaolvasgattam pár oldalt, ez a wifi probléma kicsit elgondolkodtat... Amúgy általános - nem túl intenzív felhasználásra ajánlott a ketyere? Néztem még az iPad2-t meg a Samu tabokat is, de árban ez jóval barátibb... Kérdés, hogy mennyi kompromisszumot kell kötni? Nem vagyok az a mókolós fajta, telefonon is a gyári rendszert használom, tabletet sem szeretnék bütykölni...
Lenne mégegy kérdésem: a jelenlegi Myaudio tabletem úgy működik, hogy ha kikapcsolom a kijelzőt kikapcsolja a wifit, ez nagy negatívum számomra. Ez is ilyen, vagy megoldható - mint a telefonoknál - hogy a wifi sosem kapcsoljon ki?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konteó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Revolut
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest