Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
body007 #1674 üzenetére
Én mindig csak a wifit kapcsolom le, azt visszakapcsolva pár másodpercen belül használható lesz, nem kell perceket várni. Egyébként én is tapasztalom a fent leírt jelenségeket sajna...
Ettől függetlenül amire én használom (netezés, FB, filmezés), arra egyenlőre - ha kompromisszumokkal is - de sokkal jobb mit az előző myaudio tabletem volt.
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdv Urak,
akku töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem, mert kicsit érdekes dolgot tapasztalok. Este 11 körül dugtam töltőre 42%-al, most reggel fél 8-kor 81%-ot mutat. Szinte mindig éjszaka van töltőn és szinte sosem megy fel 100%-ra. Ha kihúzom a töltőt, utána még emelkedik az akkuszint a kijelző szerint...
Gondolom ez így nem teljesen okés. Szerintetek szoftveres gond lehet vagy töltő hiba mint az S3-nál?
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdvözletem Urak,
szemezgetek ezzel a tablettel, visszaolvasgattam pár oldalt, ez a wifi probléma kicsit elgondolkodtat... Amúgy általános - nem túl intenzív felhasználásra ajánlott a ketyere? Néztem még az iPad2-t meg a Samu tabokat is, de árban ez jóval barátibb... Kérdés, hogy mennyi kompromisszumot kell kötni? Nem vagyok az a mókolós fajta, telefonon is a gyári rendszert használom, tabletet sem szeretnék bütykölni...
Lenne mégegy kérdésem: a jelenlegi Myaudio tabletem úgy működik, hogy ha kikapcsolom a kijelzőt kikapcsolja a wifit, ez nagy negatívum számomra. Ez is ilyen, vagy megoldható - mint a telefonoknál - hogy a wifi sosem kapcsoljon ki?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Láncfűrész topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest