Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nem a kártyán tárolt cuccokra gondolt szerintem, hanem magára a kártyára, más tableteknél nem egyszer volt már ebből probléma.
Illetve amíg nem látjátok hogyan működik egy másik hasonló specifikációjú kínai gép, addig nem érdemes általánosítani, én már láttam, ott még 4.1.1-es rendszer fut, és olyan állapotok vannak, mint ennél a gépnél első körben.
-
apeelme
addikt
Hohóó a kártyának igenis marha sok köze van a rendszer működéséhez, elég csak a MediaProvider-t említeni mint android szolgáltatás. Folyamatosan (bizonyos időközönként), végig scanneli a kártyát a belső fájltartalmakkal együtt, és azért "dolgozik" hogy neked mindig a leggyorsabban nyíljanak meg a képeid, zenéid, videóid. Mennyi fájl van rajta...darabra? Vagy tényleg ,vedd már ki egy kis időre és talán egy gyári adatviszaállítást is csinálj!
(#781) gg72 : Csak azért mondasz le róla mert Ő azt mondta? 1 valaki? Bár ha ismeritek egymást és megbízol benne akkor megértem.
(#784) -=Libria=- :"A medialejatszok a directorykat nagyon lassan erik el (class 10es kartya), vlc rendre fel percre megall a foldereknel." - itt általánosságban írod és nem a VLC-nek tudod be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest