Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Érdekes módon újabban az enyém is akadozik, pedig a stabilabbak közé tartozik. Amióta felraktam a KitKat-et, majd visszatértem a 4.2.2-re. Elég gyakran egyszerűen lefagy, van, hogy már az alvó módból való visszatéréstől is. Ha pedig gépelek valamit, akkor elkezd írni, majd hosszú szünet, hiába bőködöm a betűket. Majd hirtelen kiírja amit korábban beütöttem. Gugli, messenger, firefox, mindnél.
Korábban ilyen jelenség nem volt. Lehet, hogy a KitKat megfőzte? Vagy a downgrade nem lett tökéletes? A progi szerint minden rendben volt.
Persze az is lehet, hogy az appokat KitKat-re optimalizálják már és a frissítések után döcögössé válnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest