Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Memóriakártya topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BIOS frissítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Érdekes módon újabban az enyém is akadozik, pedig a stabilabbak közé tartozik. Amióta felraktam a KitKat-et, majd visszatértem a 4.2.2-re. Elég gyakran egyszerűen lefagy, van, hogy már az alvó módból való visszatéréstől is. Ha pedig gépelek valamit, akkor elkezd írni, majd hosszú szünet, hiába bőködöm a betűket. Majd hirtelen kiírja amit korábban beütöttem. Gugli, messenger, firefox, mindnél.
Korábban ilyen jelenség nem volt. Lehet, hogy a KitKat megfőzte? Vagy a downgrade nem lett tökéletes? A progi szerint minden rendben volt.
Persze az is lehet, hogy az appokat KitKat-re optimalizálják már és a frissítések után döcögössé válnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Memóriakártya topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Modding és elektronikai kérdések
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest