Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcool
tag
Egy ideje már nyüstölöm az adott vasat (megjelenéskor,az első napokban gyorsan berendeltem egyet)...nálam egy Samsung Galaxy Tabot váltott.
Tanulság: hardveres speckók alapján soha többet nem rendelek tabot !!! Eddig is mindig ragaszkodtam ahhoz az elvhez,hogy csak megtapogatás,megnyomogatás után veszek valamit meg.Nagyon vonzónak tűnt a kijelző felbontása, 4 mag, a benne levő videógyorsító-mivel akkor éppen egy Galaxy SIII-at (majd most Note2-t) nyúztam,ezért elvártam egy hasonló sebességet a speckók alapján (azért az gondoltam volna,hogy ehhez a kijelzőhöz azért tutira kipróbálják a videochipet,hogy tényleg bírja-e zökkenőmentesen)
Bíztam a márkában,ugyanis egy Wayteq X920BT-t nyúzok GPS-ként majd 4-5 éve,minden gond nélkül.Kelzsocának minden tiszteletem a fórumban nyújott segítségért ,hasznos olvasni az írását .A frissítést is az ő írása alapján ejtettem meg (a ZZ végű 4.2.2. kipróbálása még hátra van,illetve az emlegett Glass-é is)
A tabnál örültem,hogy hamar megjött a 4.2.2. frissítés (a Samsungomon sincs még!, arra talán dec-ben a 4.3-a verebek szerint ),ami fel is kúszott rá azon melegében.
Sajnos a gondjaim nem oldódtak meg azzal sem...a TP-Link 1043-mal még mindig hektikusan kapcsolódik.Mostanában minden Play-os programfrissítés után elszáll a wifi kapcsolat (kiszürkül a jele) és a wifit csak nehezen lehet a vezérlőpultban kikapcsolni, illetve újraindításig nem is lehet működésre bírni.Ehhez képest egy hónapja pl.minden gond nélkül működött,frissített, ment a kapcsolat gond nélkül,nem szakadt meg egyszer sem!A routerhez a Note2-m,a Samsung netbookom és Toshiba notim gond nélkül kapcsolódik, nem dobálják a jelet.
Most még megpróbálom azt,hogy kap a router 3db 8 vagy 12dbi-s (csere)antennát és meglátjuk javul-e valamit a helyzet.OpenWRT-t még nem akarok rádobni,mert még bőszen garis a ketyere.A másik gond az akku...szinte ugyanazok progik vannak rajta,mint a Note2-n (tudom,ne hasonlítsam őket,de ha ez a kettő van kéznél???) ,de ez mégis "standby" módban majd egy nap alatt csontra merül!!!Az akku használatnál semmi progi extra nincs,amire fogni lehetne!
Szóval úgy érzem,hogy megy vissza bevizsgálásra au akku-ugyanis nem tűnik 10000-nek...Valahogy úgy érzem,hogy a Wayteq rendelni akart egy ütős tabletet, a mintapéldány gondolom jó is lehetett, de a tömeges gyártásnál már valami gikszer becsúszott...vagy a minőség ellenőrzése volt trehány Kínában vagy az alkatrészek minősége lett hullámzó (hasonló gond volt anno a Concorde egy példányánál)
A fórumban azt érzem,hogy lassan senki nem mer problémát írni,mert csak le lesz hurrogva,hogy hülye a géphez és minek vett ilyet...Én személy szerint elvártam a rom kicsit vehemensebb frissítését/javítását (persze tudom,hogy idő kell hozzá,de gondolom a kernelt azért lehetett volna,csak van jobb alap is nyár óta a négymagoshoz)
Egyenlőre marad a tablet (akkut azért megnézetem) 1600*1200-ban használva, de ha jövőre sem változik semmi,akkor csere-de nem Wayteq-re,hanem inkább többért márkásra (Samsung Note 10.1 talán-bár ott sem hallani lihegést a soft frissítés okán).
Plusz,nem túl régi hír,hogy jön újabb 2 tablet a Wayteq-tól! Ez nekem kicsit Nokia (és most már Samsungra is) jellemző hozzáállás: dobjunk ki minél több készüléket egy év alatt, a supportot meg sz*rjuk le,esetleg a drágábból majd egyet-kettőt javítunk,a többi meg kit érdekel???Miért nem vette a user azt???
Üdv mindenkinek: Djcool
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest