- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
Nekem is gyanús volt a dolog, ezért megpróbáltam felhívni azt a - szervizének mondott - számot, ami az átvételi papíron (meg a honlapjukon is) van. Három napig próbálkoztam úgy, hogy naponta legalább ötször-hatszor hívtam sikertelenül. Azonnal belép egy tartászene (nagyon idegesítő, mert kb három másodperces ciklusban ismétlődik), mely nem akar elmúlni... Volt, hogy negyedórát is hallgattam azt a sz@rt, de semmi eredmény, nem vette fel senki. Még az ügyfélszolgálattal is próbálkoztam, de ő sem tudta nekem kapcsolni a szervizt. Hiába sajnálkozott az ügyfélszolgálatos hölgy, meg magyarázkodott, hogy biztos nagyon leterhelt a kollégája, vagy éppen mással beszél (ja, már három napja, egyfolytában...), melegen gratuláltam nekik a szuper szervizükhöz, és lecsaptam a telefon! Nagyon felb...szták az agyam!
Már többször vásároltam tőlük, eddig elégedett is voltam (igaz, eddig nem is volt velük garis problémám), de most megfogadtam, hogy csak egyszer sikerüljön kinyerni a rendszerből a gépet, soha többet nem bízom rájuk a garanciális ügyintézést (bár lehet, hogy az a céljuk, hogy mindenki erre a felismerésre jusson), inkább magam viszem vissza a forgalmazóhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest