Hirdetés
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
xTab-100s
Ma reggelig még ez volt olvasható a Sp...shop honlapján:
"Érkezés: 2012-03-05"
Most ez van:
"Érkezés: 2012-03-16"
No comment...
Mod.:
Mondjuk az Ed..al honlapján már régóta ez van:
"Várható érkezés: 2012-03-16" Lehet, hogy ők máshonnan szerzik az értesüléseiket...
Még szerencse, hogy nem vagyok potenciális vevő rá, mert akkor még jobban bosszantana ez a packázás!
-
keccsa
aktív tag
válasz
#47982080 #2413 üzenetére
Persze, gondolom, hogy nem a Wayteq szórakozik ezzel, hanem a beszállító hitegeti. Azt is elhiszem, hogy a gyártónak nem tétel az a mennyiség, amit a Wayteq rendel tőle, így nagy nyomást sem tud gyakorolni rá, de valami megoldást akkor is találniuk kellene, mert így bizalmat, vagyis vevőket veszítenek!
-
keccsa
aktív tag
Hát, gyerekek, csak nem állom meg, hogy ne kommentáljam ezt a 100s ügyet...
Minden tiszteletem a Wayteq-é, de amit az ígérgetésekkel művelnek, az már tragikomikus! Több, táblagépet vásárolni szándékozó ismerősömnek ajánlottam a 100s-t, miután bejelentették. Akkor már úgy hangzott a beharangozóban, mint ha már látszana a kanyarban... Azután volt egy február eleji, majd február közepei ígéret. A Sp...dshop honlapján is a várható érkezés ideje folyamatosan változik (amikor eléri az idő az ígért dátumot, akkor azt módosítják néhány nappal). Nem hiszem, hogy az említett bolt magától találja ki ezeket a dátumokat...
Ráadásul ez a késés azért is öngól, mert közben a "szomszéd vár" (Con...de) is bejelentett egy nagyon hasonló gépet, mely egy rakás dologban jobbnak tűnik, és alig kerül majd többe!
Ki merem jelenteni, hogy sok vevőt veszített ezzel a töketlenkedéssel a Wayteq, mert akiknek ajánlottam, mind a négyen inkább megvárják a hamarosan megjelenő konkurenciát, pedig ha az előszörre ígért időpontban a piacon lett volna a 100s, most mind a négynek olyanja lenne... -
keccsa
aktív tag
Mik azok említett BT-s progik? Ha azokra a szoftveres interfészekre gondolsz (BlueGps4Droid, vagy Bluetooth GPS), amelyek kapcsolatot teremtenek a GPS vevő és a navigációs program között, akkor ez így kevés! Csak akkor lesz "Csatlakoztatva" státuszú, ha a navi program is elindul. Legalább is ez így volt, amikor én a Bluetooth GPS nevű tesztprogival próbáltam (más, valódi navi program hiányában/helyett)!
-
keccsa
aktív tag
válasz
koxminator #2078 üzenetére
Hát, ezt a vonalat nem tudom (de szerintem az Elektrodoki inkább az MPEG4 vevős vonalon ütyködik), az említett "hatásláncot" nyomozással, telefonon göngyölítettem fel.
-
keccsa
aktív tag
válasz
koxminator #2076 üzenetére
Legjobb, ha közvetlenül a Wayteq-hez viszed be (főleg, ha mondjuk Edigitalos vásárlás). Ott hamar megcsinálják/kicserélik, de nekem az Edigitalon keresztül több, mint egy hónapot kóválygott (Edigital Debrecen->Edigital szerviz->Edigital központi raktár->a cég szervize, akitől az Edigital veszi->a cég (akitől az Edigital veszi) központi raktára,->Wayteq->majd a cserélt xTab-bal az egész cirkusz fordítva vissza...). Horror!
-
keccsa
aktív tag
A repülő módot kapcsold be állandóra! Ha bekapcsolod, kinyomja a wifit, de csak simán visszakapcsolod. Ha jól csináltad, felül, a státuszsorban megjelenik egy kis repülő ikon.
Az akku miatt meg ne aggódj, csinálj egy pár teljes feltöltés-csontra lemerítés ciklust, az Android ez alapján megtanulja az akku két szélső értékét, azután már jól mutatja majd az akku töltöttségi szintjét.
Ha ezek után is teljesen kikapcsolt állapotban sokat merül, akkor vidd vissza gariztatni, mert rossz az aksi (nagy az önkisülése). De nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
-
keccsa
aktív tag
Szia!
Ajánlom figyelmedbe az 1. hozzászólás figyelmes olvasgatását!
Ott mindenre választ kapsz!
Addig is kapcsold be a Repülő módot, azzal kilövöd a cella készenlétet, és nem fogyaszt tovább!
A kikapcsoláson teljes kikapcsolást (kikapcsoló gombot hosszan nyomtad, majd rátapicskoltál a Kikapcsolásra) értettél, vagy csak alvó módba tetted a gépet (kikapcs gomb rövid megnyomása? Mert ha csak aludni küldted, teljesen normális ez a merülés (főleg, hogy a cella készenlét sem volt kilőve)!
-
keccsa
aktív tag
válasz
coredump222 #1862 üzenetére
Nekem is 1043-as van, de semmi gondom vele . Gyári firmware a routeren (semmi openWrt), Kelzsoca ROM a táblán...
Gyakorlatilag alapbeállításokkal megy, csak a szokásosak, meg a titkosítás van beállítva.
Ha bekapcsolom az xTabot, kb. 6-8 másodperc múlva fenn van. De ugyanúgy nincs baja a csatlakozással a hat másik wifis eszköznek sem! -
keccsa
aktív tag
Van, ahol azonnal van azonnal az xTab-100 Classic...
-
keccsa
aktív tag
Ez egy wepshop is. Mondanám, hogy megveszem, és elküldöm Neked, de az sem kerülne kevesebbe (már mint a postaköltség, vagy a futár), mintha közvetlenül tőlük rendelnéd...
Egyébként szerintem más, a közeledben lévő, és biztonságtechnikával (CCTV) foglalkozó üzlet is be tud ilyet szerezni.
-
keccsa
aktív tag
Autós alkalmazáshoz ez is érdekes lehet: [link]
Ugyan pont az "elfogyó" feszültség ellen van, de nincs baja a 15V-os bemenő feszültséggel sem...
-
keccsa
aktív tag
...no meg a 800mA is kevés ahhoz, hogy töltés közben még használd is. Az maximum arra lenne elég, hogy lassabban merüljön...
Egyébként szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni. Egy olyan (legolcsóbb) autós töltőt kell venni, aminek megfelelő a csatlakozója, és ki kell belőle dobni az elektronikát. A csúcsában lévő olvadóbiztosítékot ki kell cserélni 2A-esre, a csatlakozóhoz menő vezetéket meg rá kell forrasztani (persze polaritáshelyesen) a szivargyújtó csatlakozóira (persze a pozitív ággal sorba azért legyen benne az említett 2A-es olvadóbizti!).
Tehető ez azért, mert az aksit töltő precíziós áramkör a gépben van, és annak a kimenő feszültsége, illetve árama egy tartományon belül független a bemenő feszültségtől.
Egyébként megmértem, a hálózati töltő stabilizált (egyébként elég jó minőségű a kimenő feszültsége), így pontosan 12V-ot ad le, és tartja is azt a töltőáramtól függetlenül.
Ettől függetlenül tartom azt, amit mondtam, de aki még is aggódik a járó motor mellett két és fél Volttal nagyobb feszültségért, az tegyen bele pl. egy ilyet:[link]
Egy ilyen, ú.n. low-dropout feszültségszabályozó képes arra, hogy a maximális kimenő áram esetében (ez ennél a toknál 1,5A, ami bőven elegendő) a kimeneti feszültségnél csak 1,3V-tal nagyobb bemenő feszültséget kérjen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 13,3V bemenő feszültségnél már stabilan tudja a 12V kimenő feszültséget, akár 1,5A-es terhelésnél is. Ráadásul esetünkben a disszipált teljesítménye is alacsony (értsd: alig melegszik, mert a gépkocsinál maximálisan előfordulható 14,5V körüli fedélzeti feszültségnél maximum kb. 3-4W-ot disszipál el), tehát hűtésről alig kell gondoskodni.
Ja, és csak kb. 800 Ft ez a tok!
Egy hátránya azért van. A stabil 12V-ot csak járó motor mellett tudja...
Aki viszont nem akar barkácsolni, annak itt van ez: [link]
-
keccsa
aktív tag
válasz
Teasüti #1601 üzenetére
"Ha nem szól semmi, csak akkor elviselhetetlen"
Ezt nem értem. Amikor nem szól semmi, nálam totális csend van, mert automatikusan működik a zajzár...
Egyébként most egy kicsit alaposabban is leteszteltem hang szempontjából a tab-ot. Háromféle fülessel is kipróbáltam, és a következőket tapasztaltam:
1. Olcsó (asszem valami 6-7 ezer lehetett) Panasonic füles: Zene nélkül közel totális csend (na, jó, néha egy kis neszezés van, amikor matatok a képernyőn). Zene alatt hallatszik a termikus zaj, viszont a harmadánál feljebb nem lehetett venni a hangerőt, mert beszakad a dobhártyám. Fárasztó fahang, erősen sávhatároltan szól, viszont a felsőbb regiszterek bántóan csörömpölnek, a mélyek meg csattognak. Erősen dinamikahiányos hangkép, de a zaj csak a halkabb részleteknél zavaró. Szar.
2. Bowers&Wilkins C5: Hangerő és zaj szempontjából közel ugyanaz a helyzet, annyi különbséggel, hogy a zaj itt már sokkal kevésbé zavaró. Nem a szintje miatt, hanem azért, mert a Pana fülesnél a zaj is sávhatárolt volt, vagyis pont a zavaró középtartomány frekvenciái dominálnak, a B&W füles által közvetített zaj jobban hasonlított a fehérzajra, ami az emberi fül számára elviselhetőbb. Viszont ez a füles már sokkal kiegyenlítettebben szólt. Már voltak megfelelően megfogott, de mégis erőteljes mélyek, hitelesen sziszegő dobseprő, rezesen szóló trombita. Itt viszont még addig sem lehetett a hangerő állítással elmenni, mint a Panánál.
3. Sennheiser HD650: Ez messze a legjobb. Itt a hangerőplafon pont azon a szinten van, amitől már nem kell több. Teljesen elfogadható, kiegyenlített hangzás. Zaj pedig annyira nincs, hogy a tesztekhez használt (eredetileg analóg) jazzfelvétel zaja tisztán hallatszik!!!Ezek alapján azt a következtetést vonom le, hogy mindenkinek magának kell levonni a következtetéseket!
Azt, hogy sokaknál - szó szerint - nem muzsikál rendesen a gép, valószínűleg az is okozhatja, hogy a kimenő teljesítménye jóval meghaladja egy átlagos zenelejátszó (mostanában különösen limitált) 20-40 mW-jával szemben a tab szerintem (nem mértem meg, csak saccolom) kis impedancián legalább 100-150 mW leadására képes.
Megint csak azt tudom mondani, ha valaki igényes a minőségre (de azért annyire nem, hogy az xTabon ne hallgasson zenét), akkor használjon Powerampot, losless zenét, és jó minőségű, nagy impedanciás, vagy hangerőszabályozós, és lehetőleg NE agybadugós fülest!
-
keccsa
aktív tag
"és a filmnézési lehetőség"
Itt van az eb sírhantja! Erre teljesen megfelel! Ha nem csak időt tölteni akar az ember, hanem élményre vágyik, akkor házimozizik, és ilyenkor nem a tabon néz filmet, hanem a nappaliban lévő nagy tévén, HM erősítőn, és a ráakasztott normális hangsugárzókon. Szerény képhez szerény hang dukál...
Ha meg csak jelforrásként használod, és úgy kötöd rá a nagy tévére, akkor úgy is a HDMI-n megy ki a (digitális) hang, az meg rendben van!
Szerintem...
-
keccsa
aktív tag
válasz
Teasüti #1579 üzenetére
"Az a fórumtárs sztem én voltam."
Lehet...
A fejhallgató kimenet itt csak egy sokadlagos funkció, így ennek (és az árkategóriának) megfelelően lett kialakítva. A közel háromszor drágább Flyer-emnek sem sokkal jobb a hangja...
Mondjuk nem is várom el tőlük, hogy egy dupla-tripla árú, de "CSAK" ZENEHALLGATÁSRA alkalmas fejhallgató erősítő - DAC - CD futómű kombó minőségét nyújtsák! -
keccsa
aktív tag
válasz
Teasüti #1565 üzenetére
Hát, úgy látszik megint egy példányonként változó dolog...
Az enyémnél az alapzajon kívül nem nagyon hallottam más zajt.Egyébként ha egy átlagosnál nem érzékenyebb, nagyobb impedanciás (300 Ohm<) fülest dugsz rá, akkor az alapzaj sem lesz zavaró (u.i. nagyobbra kell venni a hangerőt).
Én nem átallottam rádugni a HD650-es fülesemet, azzal ez a helyzet...
Mod.: Kis impedanciás, ráadásul érzékeny füles esetén az lesz, amire már asszem panaszkodott is egy topiktárs, vagyis nagynak hallod az alapzajt, és a hangerő szabályozása lépései durvának tűnnek (ill. alacsony hangerő állásnál is hangosan szól).
Mivel valószínűleg kevesen fognak a tablet árát meghaladó értékű fülest használni hozzá, ezért vagy hangerőszabályozós fejhallgató a megoldás (és a hangerőt a tableten úgy beállítani, hogy még ne vezérlődjön túl, utána a fülesen meg hogy Neked legyen megfelelő), vagy barkácsolni kell egy előosztót a füles és a táblagép közé...
-
keccsa
aktív tag
Hali!
Egy jobb fülessel elfogadhatóan (értsd: átlag - nem "vájt"- füllel élvézhetően) szól. Pont, mint egy átlagos hordozható zenelejátszó. Sok múlik viszont a lejátszó progin, és természetesen a zene eredeti minőségén és a tömörítésen. Alacsonyabb bitrátájú MP3-tól eleve nem lehet csodát várni, de egy veszteségmentesen tömörített (pl. flac) zene PowerAmp-pal lejátsszva egészen elfogadható.
Viszont ha tényleg minőségi zenelejátszásra vágysz, akkor nem úszol meg egy USB-s DAC-ot... -
keccsa
aktív tag
válasz
voxluke #1374 üzenetére
Az, hogy használatba vétel előtt nem merült semmit, az azért láthattad úgy, mert (mint annyiszor elhangzott) amíg nem csináltál meg egy-két teljes töltést, illetve kikapcsolásig történt akkumerítést, az Android nem valós töltöttségi szintet mutat (illetve a változásokat sem tudja reálisan megjeleníteni).
Nekem egyébként szerencsére nincs ilyen gondom (pedig elég rendesen "belaktam" már), egy teljes éjszaka (8-10 óra) alvó módban 3-5% merülést jelent.
Ami viszont zavar, hogy kikapcsolás (tehát nem alvó módba rakás, hanem teljes kikapcsolás) után a repülő mód furcsán viselkedik. Felül ott a repülő ikon (szürke), viszont az akkuhasználatban ott van a legnagyobb fogyasztóként a cellakészenlét. A beállításokban üres a repülő mód és a wifi jelölő négyzete. Kipipálom mindkettőt, mire bekapcsol a wifi, és minden működik rendesen, viszont a cellakészenlét továbbra is "teljes hosszban" fogyaszt (vagy legalább is a rendszer ezt jelzi, mert az üzemidő, meg a készenléti fogyasztás amúgy rendben van).
És hiába kapcsolom akárhányszor készenlétbe, meg vissza, a cellakészenlét továbbra is nagy fogyasztónak MUTATKOZIK...Ja, Kelzsoca ROM-ja van fent!
-
keccsa
aktív tag
válasz
hegyifarkas #1254 üzenetére
Kérnénk egy gyártót, egy típust és egy fényképet!
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Közel öt hét után végre visszakaptam a beszart gépet (cserélték..), és újból elkezdtem belakni.
Rögtön fennakadtam egy problémán: nem tudok skint telepíteni! Letöltöttem a Marketről egy Sense skint (Gingerbread verzió). Rendesen letelepül, de utána mintha eltűnt volna! Sehol nem találom, viszont a Programok kezelése menüben ott van. Segítsetek, legyetek szívesek, mit csinálok rosszul? -
keccsa
aktív tag
válasz
kelzsoca #928 üzenetére
Ehem... Nekem már negyedik hete kering valahol a nagy nihilben a beszart tabom (Edigital)! Végre sikerült kapcsolatba lépnem a szervizzel, ahol is rákenték a forgalmazóra (azt állítják, hogy már náluk van régóta, és még nem kapták vissza onnan)!
Jó kis társaság (már mint az Edigital)!Aki onnan vásárol, jobb, ha maga intézi az esetleges gariztatást!
-
keccsa
aktív tag
Nekem is gyanús volt a dolog, ezért megpróbáltam felhívni azt a - szervizének mondott - számot, ami az átvételi papíron (meg a honlapjukon is) van. Három napig próbálkoztam úgy, hogy naponta legalább ötször-hatszor hívtam sikertelenül. Azonnal belép egy tartászene (nagyon idegesítő, mert kb három másodperces ciklusban ismétlődik), mely nem akar elmúlni... Volt, hogy negyedórát is hallgattam azt a sz@rt, de semmi eredmény, nem vette fel senki. Még az ügyfélszolgálattal is próbálkoztam, de ő sem tudta nekem kapcsolni a szervizt. Hiába sajnálkozott az ügyfélszolgálatos hölgy, meg magyarázkodott, hogy biztos nagyon leterhelt a kollégája, vagy éppen mással beszél (ja, már három napja, egyfolytában...), melegen gratuláltam nekik a szuper szervizükhöz, és lecsaptam a telefon! Nagyon felb...szták az agyam!
Már többször vásároltam tőlük, eddig elégedett is voltam (igaz, eddig nem is volt velük garis problémám), de most megfogadtam, hogy csak egyszer sikerüljön kinyerni a rendszerből a gépet, soha többet nem bízom rájuk a garanciális ügyintézést (bár lehet, hogy az a céljuk, hogy mindenki erre a felismerésre jusson), inkább magam viszem vissza a forgalmazóhoz! -
keccsa
aktív tag
A hangminőség nem csak a kiegyenlített hangzásból áll, hanem befolyásolja azt pl. a torzítás, a zajszint, a dinamika, a kivezérelhetőség, hogy csak a (legkönnyebben) mérhetőket említsem. Ha ezek nincsenek rendben, nem is nagyon tudsz segíteni a végeredményen egy equalizerrel, azzal maximum "tüneti kezelést" lehet végezni.
Egyébként tényleg nem olyan vészes a helyzet, nem rosszabb a hangminősége az xTabnak, mint az átlagos modern mobil eszközöknek (igaz, jobb sem...).
SZVSZ három dolgot érdemes a minél jobb hangminőség érdekében elkövetni.
1. Használj minél jobb minőségű konzerv hanganyagot. Ha lehet, valamilyen veszteségmentesen tömörített hangformátumot (és az azt kezelni tudó lejátszó programot, pl. PowerAmp) használj (pl. flac). Ha nincs elég háttértárad, és emiatt veszteségesen tömörített zenét vagy kénytelen használni, akkor az legyen legalább az elérhető legjobb minőségű.
2. Használj jól bevált lejátszó programot, mert a legfontosabb nem a használhatóság és külcsín...
3. És ami a legfontosabb (tehát ami legjobban befolyásolhatja a végeredményt): egy jó fejhallgató! -
keccsa
aktív tag
Még egy módszer eszembe jutott, bár ez sem olcsó.
Mivel az adatlap szerint kompatibilis az xTab, jó minőségű BT fülest használva (mondjuk Sennheiser PX210 BT, vagy 310 BT) is jobb (lehet) a hangminőség.
-
keccsa
aktív tag
A hangról:
Kevés olyat táblapc lehet, amelyikbe minőségi DAC-ot/füles erősítőt raknak. Ha jó (megfelelő) minőségben szeretnél zenét hallgatni, akkor az alábbi lehetőségek közül választhatsz:
- USB kimenetre akasztva egy olyan, fejhallgató erősítős DAC-ot használsz, amelyiknek van USB bemenete, és van Android (Linux) támogatása is (és így felismeri az xTAB). Erről nincs tapasztalatom, nem próbáltam, de elvileg működhet.
- A HDMI kimenetet egy olyan házimozi erősítőre dugod, amelyiknek van HDMI bemenete. Ez film esetén tuti működik, csak hangfájl esetében is kipróbálom majd, ha visszakaptam a szervizből a gépet...
- Olyan tévére dugod a HDMI kimenetet, amelyik sok formátumot képest átfordítani az optikai digitális kimenetére (pl. a "C" és "D" sorozatú Samsungok), melyet azután szintén házimozi erősítőn keresztül hangosítasz ki. Ez is működik.
Bár au utolsó eset inkább csak filmek esetén megoldás, de az első kettő zene esetében is játszhat, de csak otthoni zenehallgatásra. Kivéve, ha találsz/építesz olyan DAC-ot, amelyik megelégszik az USB tápjával (nem kell hozzá külső tápegység). -
keccsa
aktív tag
válasz
Pistabaaa #417 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne!
Az eredeti tok azon kívül, hogy very büdös, nagyon szűkre van szabva, így elég nehéz beletuszkolni a gépet (de kivenni se könnyű).
Jó lenne, ha valaki itt a fórumon olyan helyen dolgozik, ahol nagyobb mennyiségben vannak mondjuk iPad tokok (pölö MM), akkor belepróbálná néhányba!. Mivel csak kicsivel nagyobb a gép, mint az iPad, ezért elképzelhető, hogy a pereménél "fogó", mappaszerű bőrtokok közül valamelyikbe bele lehet tenni...
-
keccsa
aktív tag
válasz
kelzsoca #303 üzenetére
Szia!
Próbáltam már azt is, de semmi eredmény. Meg sem moccan. Egy pillanatra sem indul be az LCD háttérvilágítása, nem jelenik meg a Wayteq logó, egyáltalán semmilyen életjelet nem mutat a masina. Mivel nem ez volt életem első főzött ROM felrakása, ezért valószínűsítem, hogy nem a ROM csere volt a beszarás oka, így csak véletlen, hogy éppen akkor adta vissza lelkét alkotójának a gép.
Mindegy, holnap megy vissza a "feladóhoz"...
-
keccsa
aktív tag
válasz
kelzsoca #301 üzenetére
Köszönöm, de egyik sem segített, meg se moccan. Most már egyet tudok csak még megpróbálni. Hagyom lemerülni (bízom benne, hogy csak pörög benne valami, ami fogyaszt...), hátha csontra lemerülés után töltőre dugva valamelyik módszerrel beindítható (bár sok reményt nem fűzök hozzá).
-
keccsa
aktív tag
Na, frankó...
Új SD-kártya az xTab-ban formáz, majd letöröl róla mindent, majd felmásol Kelzsoca ROM-ja (előtte MD5 ellenőrzése, majd kicsomagolás). A felmásolást egy notin végeztem, úgy, hogy az SD-kártya formázásán nem változtattam.
A kikapcsolt Wayteq-be kártya betesz, töltő bedug (de előtte is majdnem teljesen töltött volt a masina), hangerő fel+bekapcs gomb nyomvatart. Zöld felirat egy pár tized másodpercre felvillan, majd eltűnik. Én a gombokat ezután elengedtem, és vártam, de nem történt semmi. A gép meg sem moccan, tök fekete (háttérvilágítás nélküli) képernyő. Vártam tíz percet, majd kivettem a kártyát, és megpróbáltam bekapcsolni a gépet, de semmi! Próbáltam a resetet is nyomni, hosszan nyomni a bekapcsoló gombot, újból eljátszani a ROM telepítés indítását, de a gép hajthatatlan. Meg sem mozdul. Halott...Valakinek 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest